Apropiatii spun ca Elisabeta Lacatusu, plecase din Vaslui pentru a scapa de saracie, sa-si faca un rost si sa asigura un trai mai bun fiicelor sale, pe care si le luase cu ea in Londra.

Apropiatii familiei mai spun ca Elisabeta Lacatusu a avut o relatie cu un alt vasluian stabilit in Londra, Genu Armeanu, insa s-a despartit de acesta, pe fondul neintelegerilor.

Barbatul nu s-a impacat insa cu despartirea. Cu cateva zile inainte de crima, acesta comentase la una dintre fotografiile postate de Elisabeta pe Facebook: ”Frumoasa mea iubita”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Procurorii care instrumenteaza cazul au prezentat in fata instantei imagini cu momentul fatidic in care, orbit de gelozie, a injunghiat-o de mai multe ori pe Elisabeta Lacatusu. Medicii legisti au descoperit pe trupul victimei 19 lovituri de cutit printre care si o rana mare in jurul gatului.

S-au prezentat si testimoniale ale familie, in cadrul carora sunt descrise mai multe momente de furie si amenintari ale vasluianului. Genu Armeanu neaga ca e autorul crimei. Procesul va continua joi, 21 iunie, cand se va da si sentinta, relateaza Vremea Noua.

Elisabeta a incercat de mai multe ori sa se desparta de Genu Armeanu, insa acesta o urmarea si o ameninta cu moartea. “Elisabeta, cunoscuta si sub numele de “Alina”, avea trei fiice cu fostul ei sot, Paul Lacatusu.

Cu Genu Armeanu forma o pereche de la sfarsitul verii 2017. Se cunosteau din copilarie, amandoi crescand in orasul Vaslui din Romania.

Familia victimei nu a fost fericita sa afle de relatia cu Genu Armeanu si le-a cerut sa se desparta. Dar Genu a fost foarte insistent. Elisabeta a aratat familiei mesajele in care el a amenintat-o prima oara ca o omoara si apoi se omoara si el. Incepand cu noiembrie sau decembrie 2017, Elisabeta si-a informat familia ca Genu Armeanu incepuse sa o astepte in afara restaurantului la care lucra si o urmarea. O colega o condusese o data pana la lift din cauza asta.

Ba chiar l-a rugat pe nepotul sau, Robert Cojocaru, sa o duca acasa de la petrecerea de Craciun. Magistratilor li s-a spus ca victima a asteptat intr-un East Ham Minicabs, suparata si speriata, ca Genu Armeanu avea un cutit in buzunarul de la sacou si nu voia sa se intoarca acasa cu taxiul. Robert Cojocaru a declarat ca l-a auzit pe Armeanu spunand «daca te prind, te omor». 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si