Ella Tina a mers de urgență acasă la Iași. Tatăl ei se simțea rău. „Nu știu ce zi aveți voi...dar eu am o zi foarte proastă. Am început de dimineață numai cu stângul. La un moment dat nu mai mă țineau frânele. Numai belele. În fine, sper ca măcar voi să aveți o zi bună. Eu merg până la Iași că se operează tatăl meu. Am un drum lung-lung până acolo...de

șase ore. Mai am și treabă prin București...mă prinde noaptea!” a zis Ella de la „Puterea Dragostei” pe contul ei oficial de socializare.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îl atacă dur pe Jador după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor!

Focoasa brunetă s-a grăbit să ajungă acasă pentru a-i fi alături tatălui ei, înainte și după operație. Tânăra va petrece câteva zile la Iași, departe de București.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ella, dezvăluiri șoc despre Jador, după ce a văzut ce s-a întâmplat la Survivor România: „Știu când face niște chestii...”

Ella de la „Puterea Dragostei”- atrasă de industria muzicală

ella de la puterea dragostei alături de tatăl ei
Ella Tina de la PD.[Sursa foto: Instagram]

Ella de la „Puterea Dragostei” își construiește o carieră în industria muzicală. După piesele renumite scoase alături fie de Culiță Sterp, fie de Raffaelo de la „Puterea Dragostei”, bruneta nu se oprește. În curând va scoate o piesă muzicală de dragoste, interpretată singură.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”- apariție spectaculoasă lângă Rafaelo: „De ziua mea am zis să îmi expun sentimentele!”

Bruneta s-a îndrăgostit de scenă și nu se lasă ușor. Ea colaborează cu casa de producție Danezu pentru a-și lansa noua melodie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si