Ella de la „Puterea Dragostei”, este o prezență feminină care atrage toate privirile atunci când își face apariția. Chiar și așa, bruneta este de părere că este loc de mai bine și lucrează la asta.

Ella în vizită la medicul stomatolog

Bruneta le-a cerut fanilor toată susținerea lor pentru că are nevoie. Inițial, toți au crezut că este vorba de mama ei, care are probleme de sănătate.

Însă, se pare că Ella a apelat la un medic stomatolog.

„Astăzi...o zi nu prea fericită pentru mine! Dar trecem noi și peste acest val! Am nevoie de voi astăzi, vreau să-mi țineți pumnii, chiar am nevoie!”, a spus Ella pe contul său de instagram.

Citeste si: Manuela de la „Puterea Dragostei” are copil cu un bărbat însurat. Bruneta se iubește cu un manelist celebru

Ella, clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare

Deși are un corp de invidiat, Ella nu este mulțumită în totalitate de aspectul său fizic. Bruneta s-a confruntat o bună perioadă de timp cu acnea și semnele post acneici.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Însă bruneta lucrează la asta, și este din ce în ce mai bine. Ea urmează o serie de tratamente de înfrumusețare la un medic renumit din Capitală.

Același lucru îl face și Jador, cel de care Ella a fost îndrăgostită. Artistul vizitează des saloanele de înfrumusețare pentru a avea grijă de tenul său.

Citeste si: După ce au anunțat că nu mai locuiesc împreună, Simina Loica și Alex Zănoagă au stat față în față: ”Vede că eu am grijă de mine”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si