În urmă cu vreo două săptămâni, Jador și Ella s-au întâlnit în Londra, iar frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei spune că și-a făcut speranțe în ceea ce privește relația lor. Mai mult, după ce s-a întors la Istanbul s-a gândit că ar putea să plece de la Puterea Dragostei de dragul lui Jador.

”Ne-am bucurat că ne-am văzut, ne-am simțit bine.

Am avut niște discuții, dar a fost totul ok între noi. După ce m-am întors la Puterea Dragostei i-am dat mesaj, în care i-am spus că vreau acasă, că vreau să mă duc la el. I-am spus că vreau să fim împreună, să vedem dacă putem să construim ceva în viața reală. Nu mi-a răspuns”, a spus Ella într-un live realizat la Istanbul, zilele trecute, după ce a încheiat filmările la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ella spune că nu numai că Jador nu i-a mai răspuns, deși era clar că văzuse mesajele de la ea, dar bruneta a avut confirmarea că tot ce-i spuseseră unii și alții despre Georgiana, fata care ar fi iubita secretă de acasă a lui Jador, era adevărat.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, doborâtă de dorul de Jador. Mesajul emoționant postat pe Instagram

Citeste si: Ce căra Jador în servieta miraculoasă când a fost oprit pe aeroport de ofițerii de la securitate!| VIDEO

Ella de la Puterea Dragostei spune că dacă știa că Jador are iubită secretă nu ar fi început o relație cu el

”Zilele trecute, am văzut pe story la Robert, într-un cadru, un rucsac și placă de păr. Robert era acasă la el (n.red. la Jador). Am zis așa, placă de păr nu folosește, iar ghiozdanul ăla mi se părea cunoscut. M-am uitat la pozele ce apăruseră pe internet cu ea (n.red Georgiana, presupusa iubită a lui Jador) și am văzut că seamăna. Mi-am dat seama că ei doi locuiesc împreună. Mi-a confirmat că tot ce mi-a zis a fost minciună.

Eu și cu Jador nu voi mai fi niciodată atâta timp cât există fata aia. Să-l ajute să fie împlinit cu Georgiana. Eu dacă știam că există fata asta, nu aș fi avut nicio treabă cu Jador. Mi-au spus unii și alții, dar nu credeam, am bănuit, dar atât! Acum m-am convins”, a spus Ella de la Puterea Dragostei, care susține că de data aceasta nu vrea să se mai gândească la Jador, a pus punct relației, sentimentelor ei pentru cântăreț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si