Ella de la „Puterea Dragostei” și-a încurajat fanii   să iasă la protest pentru a-și striga drepturile. „Felicitări pentru protestatari! Pentru cei care vor să se alăture protestului, se ține la Romană!”, a zis Ella Solzariu.

Citeste si: Motivul pentru care Ella de la „Puterea Dragostei” refuză să mai vorbească despre mama ei

Mii de oameni au ieșit în total, în Capitală și în marile orașe ale țării pentru a-și cere drepturile.

Românii au ieșit la protest din cauza restricțiilor impuse de autorități, care au intrat în vigoare o dată cu data de 28 martie 2021. Noile măsuri restrictive de circulație și închiderea magazinelor la ora 18:000 i-a revoltat pe cetățeni.

ella de la puterea dragostei mesaj pentru protestatari
Ella Solzariu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, mesaj alarmant pentru fani în miez de noapte: „Cine stă la Victoriei să-mi aducă repede...!”

Robert Ionescu de la „Puterea Dragostei” a ieșit la protest

Un alt fost concurent „Puterea Dragostei” a avut ceva de zis. Robert Ionescu a ieșit la protest și li s-a alăturat oamenilor aflați la Piața Romană.

„Cred că aici nu e vorba de curaj, ci despre viitorul fiecăruia. Voi faceți ce vreți, eu fac ce vreau, ce simt. Așa, că îngerașii mei, gândiți-vă la viitor!”, a zis Robert de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” îngenuncheată de durere. Mama ei în stare gravă la spital: „Măcar voi să fiți bine!”

Citeste si: Ella și Livian de la Puterea Dragostei s-au revăzut! Ce au discutat cei doi?

Mai multe comunități de pe Facebook au anunțat și astăzi proteste în cateva orașe din România, începând cu ora 20:00. Oamenii acuză Guvernul că în acet fel nu stopează pandemia Covid-19, ci le îngrădesc dreptul la libertate.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, anunț sfâșietor pe rețelele de socializare: „Din păcate, nu mai e...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si