Ella Tina a lansat un mesaj dur pentru fanii emisiunii „ Puterea Dragostei ” care îi critică viața privată: „Eu sunt, după cum mă vedeți puțin iritată, nervoasă, nu știu exact cum să spun. Ei bine, da...de ce...pentru că unii dintre voi intră cu bocancii în viața noastră, a mea, a tuturor. Lăsați-ne în pace, lăsați-ne să ne iubim cu cine vrem noi, să ne petrecm timpul cu cine vrem noi.

Să facem ce vrem cu cine vrem. Ce a fost a fost, s-a dus, a trecut. Nu ne mai judecați! Gata! S-a dus! Nu mai criticați, nu mai vorbiți urât. Ne-am săturat să ne judecați pentru o poză, pentru o nimica. Nu e ok, ce faceți, voi nu v-ați săturat? Investiți în voi! Nu mai comentați la poze. Eu vorbesc acum pentru cei care nu-și țin gura.” a zis Ella.

ella de la puterea dragostei nervoasă
Ella de la Puterea Dragostei - nervoasă pe Instagram.[Sursa foto: Instagram]

Ella de la „Puterea Dragostei”- mesaj după ce s-a auzit că formează un cuplu cu Iancu Sterp

Ella de la „ Puterea Dragostei ” striga pe contul său oficial de Instagram că viața sa privată a fost invadată de cine nu trebuie. Nemulțumirea brunetei a survenit în urma zvonurilor apărute, conform cărora ea și Iancu Sterp ar avea o relație.

Până în prezent, cei doi nu au confirmat dar nici nu au negat aceste zvonuri apărute în showbiz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

ella de la puterea dragostei nervoasă
Ella Tina se ceartă cu fanii.[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si