Close sidebar
Close sidebar

Ella de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii cu o fotografie incendiară: „Cum să pui o așa poză?”

Ella de la Puterea dragostei a postat o fotografie care i-a uimit pe toți. Fosta concurentă din casa Puterea Dragostei de la Kanal D, a purtat niște haine foarte mulate, mai ales în partea de jos a corpului.

Alina Raducu,

Ella de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii cu o fotografie incendiară: „Cum să pui o așa poză?”

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ella și-a surprins fanii nu doar într-un mod plăcut, aceasta a fost și criticată

Cum să pui o așa poză? Tu erai o femeie decentă, demnă și cu frica lui Dumnezeu! Pui o poză în colanți în care se vede partea inghinală în totalitate? O femeie decentă nu ar face asta!”, este unul dintre comentariile acide primite de brunetă.

„Așa îi place ei, ce a aratat în emisiune era doar pentru cameră. Acum a ajuns de tot râsul”, a scris o altă persoană care a susținut-o în emisiune și a urmărit-o până la apariția controversatei fotografii.

Citeste si: Decizia luată de Rafaela de la Puterea Dragostei, după bătaia primită de la fostul iubit: ”Am mai mult de 24 de ore nedormite..”

Fosta concurentă din casa iubirii, Ella, apariție incendiară pe Instagram

Ella de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii cu o fotografie incendiară: „Cum să pui o așa poză?”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În poză, Ella se prezintă cu un look diferit, și foarte sexy. Și-a încrețit părul și și-a făcut breton, care se potrivește de minune cu ținuta, pe un ton negru.

Citeste si: Ea este soacra Siminei de la „Puterea Dragostei”. Imagini în premieră

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care s-a iubit în primul sezon cu Jador a fost cuplată de presă cu mai mulți bărbați cunoscuți de când a devenit celebră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI