Multimiliardarul Elon Musk intenționează să concedieze aproximativ 75% din totalul de 7.500 de angajați ai Twitter dacă va reuși să cumpere rețeaua de socializare, relatează AFP.

Citeste si: Acesta este parfumul lansat de Elon Musk. S-au încasat vânzări de peste 1 milion de dolari în doar câteva secunde de la apariția produsului

Elon Musk ar putea concedia mai bine de jumătate din angajații Twitter

Șeful Tesla  a dezvăluit unor potențiali investitori că se gândește să reducă numărul angajaților Twitter la aproximativ 2.000.

Elon Musk este foarte aproape de a cumpăra rețeaua socială pentru suma de 44 de miliarde de dolari. Totuși dacă n-ar reuși să o cumpere, soarta angajaților tot ar fi incertă, deoarece compania are în plan să concedieze oricum aproximativ un sfert din personal, până la finalul anului 2023, potrivit Washington Post.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este miliardarul rus care a renunțat la cetățenie din cauza războiului lui Putin

De ce nu a cumpărat Elon Musk Twitter până în prezent

Elon Musk a făcut o ofertă de achiziție care a fost primită cu brațele deschise de către consiliul de administrație Twitter la finalul lunii aprilie a acestui an, iar argumentele au fost că prioritatea sa nu este profitabilitatea, ci doar apărarea exprimării libere. Chiar și așa, Musk a încercat să se retragă din acord, precizând că Twitter l-a mințit în legătură cu lupta sa împotriva conturilor automate, dar și a spamului.

La începutul lunii iulie, Twitter  a depus o plângere, iar Elon Musk a susținut că la începutul lunii octombrie tranzacția va avea loc. Chiar și așa, judecătorul a amânat procesul și le-a acordat celor două părți timp până pe 28 octombrie pentru a ajunge la un acord comun.

Citeste si: VIDEO- Elon Musk prezintă roboții umanoizi care pot găti și satisface plăcerile sexuale. Când vor fi lansați și la ce preț vor putea fi achiziționați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si