UPDATE. Interviul dintre Elon Musk și Donald Trump s-a confruntat cu atacul unor hackeri, "conversația în direct” dintre cei doi fiind blocată luni pentru mulți utilizatori.

Elon Musk a dat vina pe dificultățile tehnice, care au avut loc timp de peste o jumătate de oră.

"Pare a fi un atac masiv DDOS asupra X”, a spus Musk, precizând că personalul „lucrează la rezolvarea acestuia”. 

Elon Musk l-a intervievat marți dimineața pe Donald Trump pe platforma de socializare X, a doua zi după ce fostul președinte și-a primit înapoi contul.

Elon Musk a făcut teasing pentru „conversația în direct” cu Trump, spunând că va fi „fără scenariu” și, prin urmare, „foarte distractiv”.

Interviul este programat pentru ora 3 dimineața, ora României și va fi găzduit pe pagina lui Trump, @realDonaldTrump.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Fostul președinte al SUA- al cărui cont pe X (când era cunoscut sub numele de Twitter) a fost suspendat în 2021 după ce susținătorii săi au luat cu asalt Capitoliul SUA- a revenit pe platformă înaintea interviului, cu mai multe postări.

Potrivit Sky News, au existat mai multe tensiuni de-a lungul timpului între Elon Musk și Donald Trump, mai ales cu privire la firma producătoare de mașini electrice al lui Musk, Tesla.

Toate neînțelegerile dintre cei doi au fost date uitării după tentativa de asasinat la adresa lui Trump, când Elon Musk l-a susținut public și a făut donații consistente pentru campania ss.

Trump a revenit în forță pe platforma X

Proprietarul X, Elon Musk a spus că interviul va fi un „divertisment garantat” pentru că interviul va fi spontan "fără limite în materie”.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

El a invitat, de asemenea, utilizatorii X să-și posteze propriile întrebări și comentarii în timpul interacțiunii, care se va desfășura prin formatul Spaces doar audio al site-ului.

Trump a revenit în forță pe X înainte de interviu. Pe lângă promovarea evenimentului, el a scris: „Trăiești mai bine acum decât erai când eram președinte? Economia noastră este spulberată. Granița noastră a fost ștearsă. Suntem o națiune în declin.”

Ultima dată când Donald Trump a postat pe X a fost în august anul trecut, când a împărtășit fotografia cu el după ce a fost reținut pentru 13 acuzații de fraudă electorală în Georgia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si