Close sidebar
Close sidebar

Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi au ales din nou un nume ciudat pentru copilul lor

Miliardarul Elon Musk și Grimes au deja un băiat în vârstă de un an și 10 luni, căruia i-au pus numele X Æ A-Xii. De curând, cei doi au anunțat nașterea celui de-al doilea copil, o fetiță. La fel ca în cazul fratelui mai mare, Musk și Grimes au ales un nume ciudat pentru cel de-al doilea copil.

Andreea Albu,

Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi au ales din nou un nume ciudat pentru copilul lor

[Sursa foto: News.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cântăreaţa Grimes, 33 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Vanity Fair naşterea fiicei ei şi a lui Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX. Acesta este cel de-al doilea copil al celor doi. 

Fetița a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat 

Grimes, care este și mama unui băieţel pe nume X Æ A-Xii, în vârstă de un an şi 10 luni, pe care îl are cu Elon Musk, a declarat pentru Vanity Fair că ea şi Musk au o fiică din decembrie 2021 prin intermediul unei mame surogat. 

Citeste si: Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume

Numele complet al fetiţei este Exa Dark Sideræl, căreia îi spun Y, potrivit Vanity Fair. 

Semnificația numelui ciudat pe care cei doi l-au ales

Grimes a explicat numele unic al fiicei sale, spunând că Exa se referă la termenul „exaFLOPS”, în timp ce „Dark” reprezintă „necunoscutul”. Ea a spus în continuare: „Oamenii se tem de asta, dar reprezintă absenţa fotonilor. Materia întunecată este misterul frumos al universului nostru”.

Citeste si: Ce se întâmplă cu mașinile Tesla după 100.000 de kilometri parcurși

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sideræl are şi o dublă semnificaţie, din limba elfilor, fiind ca un strigăt pentru personajul favorit al lui Grimes din „Stăpânul Inelelor”, Galadriel, care „alege să reziste tentaţiei de a lua inelul”.

Primul copil al cuplului se numește X Æ A-Xii

Și primul copil al celor doi, născut în luna mai 2020, are un nume inedit. Inițial, numele ales pentru acesta a fost "X Æ A-12 Musk", dar pentru că legea din California nu permitea folosirea de cifre în nume, părinții l-au schimbat în "X Æ A-Xii Musk".

Citeste si: Miliardarul Elon Musk, primele imagini cu copilul! VIDEO

Cântăreața din Canada a explicat atunci că Æ este același lucru cu AI (Inteligență Artificială), „X” este o necunoscută, ca în matematică, iar A-12 este predecesorul SR-17 (avionul lor preferat)+ A=Arhangel, cântecul favorit al lui cântăreței.

Citeste si: Povestea româncei care lucrează pentru SpaceX, compania lui Elon Musk care a trimis doi astronauți în spațiu! Numele Christinei a fost scris pe mașina Tesla lansată pe orbita Pământului!

Cu toate că cei doi au devenit pentru a doua oară părinți, Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, şi cântăreaţa canadiană Grimes nu mai formează un cuplu. Cei doi au confirmat în septembrie 2021 că s-au separat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Elon Musk mai are alți cinci dintr-o căsnicie anterioară. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI