Elon Musk vs. Vladimir Putin. Elon Musk, șeful mai multor companii cunoscute și cel care a trimis prompt sateliții rețelei sale Starlink în ajutorul Ucrainei, i-a transmis o invitație la luptă președintelui rus, Vladimir Putin.

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la luptă. Cine ar putea câştiga o astfel de confruntare?

De asemenea, în postarea de pe Twitter a miliardarului este menţionat şi faptul că cel care va câştiga această confruntare va decide destinul războiului declanşat în Ucraina. 

Mesajul lui Elon Musk transmis președintelui Rusiei a primit rapid peste 100.000 de aprecieri și 10.000 de răspunsuri, care mai de care mai interesante.

„Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă”, a scris Elon Musk pe twitter. Numele lui Vladimir Putin a fost scris în acest mesaj cu litere slave.

Mai mult, Musk a încheiat mesajul către președintele rus cu „Miza este Ucraina”, cuvinte scrise tot în limba rusă, astfel indicând că cel care va câștiga duelul va decide soarta războiului Rusia-Ucraina.

Citeste si: Mesajul lui Zelenski pentru soldaţii ruşi: „Dacă vă predaţi, vă vom trata aşa cum trebuie trataţi oamenii, cu decenţă”

Pentru că Putin nu are un cont personal de Twitter, Musk a etichetat într-o altă postare contul oficial de Twitter al președinției ruse „@KremlinRussia_E”.

Sunteți de acord cu această luptă?” a mai întrebat Elon Musk.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Elon Musk vs. Vladimir Putin: Cine ar câştiga o astfel de confruntare?

Elon Musk vs. Vladimir Putin: Cine ar câştiga o astfel de confruntare?

[Sursa foto: Twitter]

Însă, Twitter și celelalte rețele de socializare au fost blocate deja în Rusia, deci rușii nu vor ajunge să vadă mesajul lui Elon Musk, însă îl vede restul planetei.

Elon Musk declara în martie 2020 că a făcut arte marțiale în copilărie: kyokushin karate, taekwondo, judo și jiu-jitsu brazilian.

Citeste si: Rușii au recrutat peste 40.000 de sirieni. Ei nu au fost încă transferaţi pe frontul din Ucraina

Putin are centura neagră la judo și, până acum două săptămâni era președinte onorific al Federației Internaționale de Judo, dar titlul i-a fost suspendat, iar centura neagră i-a fost retrasă.

Elon Musk vs. Vladimir Putin: Cine ar câştiga o astfel de confruntare?

Elon Musk vs. Vladimir Putin: Cine ar câştiga o astfel de confruntare?

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe de altă parte, Elon Musk a fost un susținător al guvernului ucrainean încă de când a început invazia rusă în Ucraina. La începutul acestei luni, una dintre companiile deținute de antreprenorul din California, Starlink, a furnizat Ucrainei o serie de antene satelit destinate să protejeze accesul la internet în țară.

Citeste si: Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, discurs surpriză în Congresul SUA

De asemenea, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut o discuție cu Elon Musk pe 6 martie și a transmis apoi că Ucraina va primi antene Starlink suplimentare pentru a ajuta orașele distruse fără acces la internet.

Totodată, Zelenski l-ar fi invitat pe Musk în Ucraina, după terminarea războiului inițiat de Rusia. „Îi sunt recunoscător pentru că a sprijinit Ucraina cu cuvinte și fapte”, a spus Zelenski într-un mesaj pe twitter despre Elon Musk. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si