Close sidebar
Close sidebar

Elvetia: Le-a fost refuzata cetatenia pentru ca nu au vrut sa participe la cursuri mixte de inot

Autoritatile elvetiene au respins cererile de acordare a cetateniei pentru doua eleve musulmane in varsta de 12, respectiv 14 ani, dupa ce acestea nu au vrut sa participe la cursurile mixte de inot organizate de scoala la care invatau, invocand motive religioase.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefan Wehdrle, seful comisiei de naturalizare din Basel, le-a declarat reporterilor ca fetelor le-a fost refuzata acordarea cetateniei pentru ca nu au respectat cerintele educationale referitoare la cursurile de inot.

"Cursurile de inot sunt obligatorii in multe scoli din Elvetia, iar cine nu respecta aceste conditii incalca legea si prin urmare nu poate fi naturalizat", a mai declarat Wehrle.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Engin Yilmaz, responsabilul pe probleme religioase din cadrul Ambasadei Turciei in Elvetia a declarat: "Este un principiu de baza pentru Islam ca legile sa pretuiasca sensibilitatile religioase ale fiecaruia!", scrie anadolu agency.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI