Joi, în presa din România au apărut mai multe informații cum că marele antrenor, Emeric Ienei ar fi decedat, lucru total neadevărat. Acesta este considerat cel mai mare antrenor al României şi singurul care a câştigat un trofeu european cu o echipă din România.

Sandu Boc, apropiat al marelui antrenor al Stelei a contactat imediat familia acestuia pentru lămuriri.

„Acum am închis telefonul cu doamna care are grijă de el, este în viață, nu știu cum a apărut această informație, pe care am primit-o inclusiv eu”,

a povestit acesta pentru GSP.

Emeric Ienei nu e mort

Imagine cu Emeric Ienei.

[Sursa foto: Facebook]

Și fostul fotbalist Gabi Balint a oferit declarații în acest sens.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„O prostie mai mare decât cel care-a lansat-o! Am fost sunat de ziariști și m-am blocat, eram șocat. Nu mai puteam să spun nimic.  Imediat, m-am interesat, totul era în regulă, Nea Imi era la plimbare cu femeia care are grijă de el! ”, a spus acesta pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Fostul fotbalist, Dănuț Lupu, a ieșit din închisoare! Ce declarații a făcut imediat după ce s-a văzut în libertate: ”N-am omorât pe nimeni”

Emeric Ienei se bucură în continuare de meciurile de fotbal

Emeric Ienei abia și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 22 martie, însă nu a mai avut o apariție publică de mult timp. Chiar și așa, fostul tehnician încă mai urmărește meciurile de fotbal, potrivit informațiilor oferite de apropiații acestuia pentru ProSport.

„Emeric Ienei poate fi văzut des într-un parc cunoscut din Oradea, acolo unde iese mai ales când vremea este una bună.

Familia îl sprijină în permanență, mai ales după dispariția soției, iar bihorenii îl recunosc imediat pe stradă. Chiar și cei mai mici. O doamnă are grijă în permanență de Ienei.

Nea Imi se bucură de fiecare dată când este felicitat pentru performanțele pe care le-a obținut. Și de faptul că nu a fost uitat nici acum. Așa că abia a așteptat meciul de Cupă dintre FC Bihor și FCSB, unde stadionul s-a umplut.

Starea de sănătate nu îi mai permite însă să vină la București, atunci când sunt evenimente importante, așa cum este și meciul Generației de Aur din luna mai”, au povestit apropiații acestuia pentru sursa menționată mai sus.

Cum s-a făcut remarcat fostul mare antrenor?

Antrenorul s-a făcut remarcat în lumea fotbalului odată cu câștigarea Cupei Campionilor Europeni cu Steaua. Ca selecționer, acesta a condus echipa națională a României către două turnee finale, respectiv Mondialul din 1990 și Campionatul European din 2000. Printre echipele pe care le-a antrenat se numără:

  • Steaua (1975-1978, 1983-1984, 1984-1986, 1991, 1993-1994, 1998-1999)
  • FC Bihor Oradea (1978-1979) CS Târgoviște (1981-1982)
  • Videoton Fehervar (1993) Panionios (1995-1996)
  • Universitatea Craiova (1996)
  • Echipa naţională a României (1986-1990, 2000)
  • Echipa naţională a Ungariei (1992-1993).

Emeric Ienei nu e mort

Imagine cu Emeric Ienei din tinerețe.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Veste bună pentru Simona Halep! Tenismena și-a surprins din nou fanii

Emeric Ienei  a condus Steaua în 31 de partide europene. În total a obținut 13 victorii, 8 remize, 10 eșecuri. Finala cu FC Barcelona a fost al 13-lea meci.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si