Close sidebar
Close sidebar

Emi a ieșit de la Terapie Intensivă. Băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova se simte mai bine

Medicii au anunțat că Emi, tânărul în vârstă de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, se simte mult mai bine și a ieșit de la Terapie Intensivă.

Diana Bostan,

Emi a ieșit de la Terapie Intensivă

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul a ieșit de la Terapie Intensivă și a fost mutat pe Secția de Chirurgie Toracică. Medicii sunt optimiști în privința recuperării sale.

Emi a ieșit de la Terapie Intensivă

"Pacientul, conștient, cooperant, stabil respirator si hemodinamic, este transferat din clinica ATI în clinica Chirurgie Toracica a spitalului nostru, unde își va continua tratamentul.

Citește și: Mama lui Meliss a vrut să se omoare în apropierea locului în care a fost ucisă fiica ei. Ce a transmis femeia îndurerată

Evoluție favorabila! Eforturile colegilor noștri care au supravegheat, îngrijit si tratat pacientul, încă de la locul unde a suferit agresiunea si pana in acest moment, nu au fost in zadar", au declarat medicii.

Citește și: Cum se simte Emi, adolescentul înjunghiat în Grădina Botanică? Starea sa se îmbunătățește

După recuperare, băiatul în vârstă de 19 ani va fi audiat.

Mama Melisei, copila de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova, varsă lacrimi de durere după ce fetița ei s-a stins

Atacatorul de la Grădina Botanică a curmat viața unei copile de doar 14 ani, prietena lui Emi. Astfel, minorul de 17 ani a lăsat îndoliată o familie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Meliss, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV- Tudorel Butoi, psihologul criminalist, vorbește pe larg despre crimele de la Craiova și Timișoara

Mama copilei de 14 ani a transmis un mesaj dureros după tragedie. Femeia i-a anunțat pe cunoscuți unde pot merge pentru a-și lua rămas bun de la Melisa.

„În urma tragicului eveniment petrecut ieri, în Grădina Botanică, îngerașul nostru scump se află, din această după-amiază, la Capela Bisericii Sf.  Spiridon (în spatele Farmaciei 3F).

Citește și: Băiatul de 16 ani care a înjunghiat în spate un alt adolescent, în Turnu Măgurele, e de negăsit

Melis, eroul nostru, ai fost o lumină blândă în viețile noastre, un înger care ne-a adus bucurie și iubire necondiționată. Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu!   Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău prețios!“, a postat pe facebook Ana Maria Lungu, mama Melisei.

Melis va fi înmormântată joi, pe 29 iunie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI