Moartea lui Emi Pian este plânsă de rudele sale, care au ținut enorm la liderul clanului Duduianu. Elvis, unul din frații lui Emi Pian, a postat un mesaj în care l-a  descris la superlativ pe decedat, ca și cum s-ar fi referit la un personaj istoric de anvergura lui Napoleon.

Elvis Pian
Elvis, fratele lui Pian, fotografiat în livingul vilei sale

„Vorba lui valora cât 100 de luptători și bătăuși fără sa dea o palma la nimeni. Conducea o armata și oprea orice război și singur după felul cum gândea a construit un imperiu.

Trebuie sa te naști cu toate cele bune și frumoase calități, sa ai talent, să ai flerul lui. Omul asta s-a născut nu s-a inventat sau peste noapte. Înainte vom merge noi, frații tai, familia ta, așa cum ne vrei tu viața”, a scris Elvis.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Despărțire în familia lui Sile Cămătaru! „Nora” siliconată a interlopului l-a părăsit pe fiul acestuia!

Citeste si: Bărbatul în fața căruia au stat 5 polițiști în poziție de drepți și-a luat mașină de fițe! Cătălin Geolgău a dat o tură pe străzile din Milano! FOTO

Citeste si: Familia lui Emi Pian, conflict cu Poliția Română. Ce se întâmplă cu clanul Duduianu

Emi Pian
Emi Pian, la volanul mașinii sale

Admiratorii lui Emi Pian spun că a fost "șmecher cu legitimație"

„Nu se va mai naște că familia asta frumoasa nicidata, poate o data la un miliard de ani: invidioșii să rămână pe poziția lor că de-aia nu va cunoaște nici comuna unde stați, nici măcar strada. Oameni ăștia, familia Pian, au scris și vor scrie istorie, voi scrieți poezii, urat e să fii invidios și dușmănos.

De-aia nu va da nimic Dumnezeu în viața”, a răspuns un apropiat al clanului Duduianu.

Dumnezeu știe el mai bine ce și cum, mulțumim lui pentru tot, sa ai tot binele. Si lumea lasă sa vorbeasca, nu o poate schimba Dumnezeu. Dar noi, oamenii, gura lumii nici pământul nu o astupa. Lume e foarte multă, oameni foarte putini”, a încheiat nepotul lui Emi Pian. "Dumnezeu ia pe oamenii buni si pe oamenii puternici și lasă javrele care nu au construit nimic. Pe EMI la iubit toată lumea...Dumnezeu sa fie lângă voi sa va țină tare...Legenda noastră pe bune șmecher cu legitimație campionul nostru", au postat alți admiratori ai lui Emi Pian. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si