Primăria muncipiului Cluj-Napoca a fost câștigată pentru a șasea oară de Emil Boc. Edilul a făcut primele declarații după obținerea noului mandat.

Emil Boc, din nou primar al municipiului Cluj-Napoca

[Sursa foto: Capturi Facebook- Emil Boc]

Emil Boc, pentru a șasea oară primar al municipiului Cluj-Napoca

Emil Boc a câștigat pentru a șasea oară primăria municipiului Cluj-Napoca. Edilul a câștigat detașat alegerile, obținând 42,49% din voturi.

Citește și: Rezultate exit-poll Cluj-Napoca 2024. Cine e noul primar al celui mai mare oraș din Transilvania?

Reprezentantul Partidului Național Liberal a mulțumit în mod public alegătorilor pentru voturile acordate. Totodată, edilul a ținut să mulțumească și celor care nu l-au votat, asigurându-i că au fost, de asemenea, înțeleși.

"Dragi clujeni,

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, astfel încât să pot continua munca la Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați votat, care ați venit la vot indiferent de vreme.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care nu m-au votat. Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită.

La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună.

Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor. Vă mulțumesc!", a scris pe Facebook Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.

Citește și: Județele cu cea mai mare prezență la vot și cele codașe. Alegătorii din mediul rural, mai mulți decât cei din mediul urban

Emil Boc a mers la vot pe data de 9 iunie 2024, împreună cu soția sa.

La ieșirea din secția de votare, primarul a declarat că a votat pentru o Românie puternică și pentru ca orașul Cluj-Napoca să fie ca afară.  

Emil Boc, din nou primar al municipiului Cluj-Napoca

[Sursa foto: Capturi Facebook- Emil Boc]

"Am votat astfel încât în continuare lucrurile bune să se adune la Cluj. Am votat pentru un oraş ca afară, pentru că dacă dorim o ţară ca afară, trebuie în primul rând să avem oraşe ca afară, iar Clujul este pe cale să fie un oraş ca afară, un oraş pe care să şi-l dorească românii în continuare, clujenii să fie bucuroşi că trăiesc într-un oraş cu condiţii cât mai apropiate de cele din Uniunea Europeană. Am votat de asemenea pentru o echipă care a fost capabilă să aducă Clujul la nivelul de dezvoltare care este astăzi şi care are maturitatea şi experienţa să ştie ce să facă în continuare pentru a-l menţine. De asemenea, am votat pentru o Românie puternică în Europa şi pentru o Europă puternică, pentru că doar o Europă puternică poate să ne asigure în continuare pace, libertate de mişcare şi acces la prosperitate", a declarat Emil Boc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si