Close sidebar
Close sidebar

Emil Boc s-a vaccinat cu AstraZeneca împotriva CORONAVIRUS. Cum se simte politicianul

Emil Boc a mers și s-a vaccinat împotriva Sars-Cov-2. Bărbatul a declarat că recomandă acest lucru tuturor românilor.

Georgiana Balaban,

Emil Boc s-a vaccinat împotriva covid-19. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Boc s-a vaccinat împotriva Covid-19. Primarul municipiului Cluj-Napoca a anunțat, luni, că s-a vaccinat cu serul AstraZeneca. Politicianul a afirmat că recomandă acest lucru pentru toți românii. „Nimeni nu este în siguranţă până când toţi vom fi în siguranţă”, a menționat Emil Boc.

Citeste si: Momente amuzante: Emil Boc, "atacat" cu un teanc de bani de un tanar! Cum a reactionat primarul

Edilul Clujului a adăugat: „Azi m-am vaccinat cu vaccinul AstraZeneca. Totul Ok. Recomand tututor sa se vaccineze. Nimeni nu este în siguranţă până când toţi vom fi în siguranţă! Maratonul continuă, în final toţi vom fi învingători!”

Emil Boc s-a vaccinat împotriva Sars-Cov-2

Primarul Clujului a transmis mulțumiri speciale corpului medical clujean pentru profesionalism, implicare şi sprijin in combaterea pandemiei COVID-19.

Citeste si: Emil Boc, despre situația politică actuală din România: Stăpânul inelelor e la Cotroceni. Așa a fost mereu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Emil Boc după vaccinare. [Sursa foto: Facebook]

Politicianul se simte bine după vaccinare. Boc a declarat că până în 14 februarie, în judeţul Cluj s-au vaccinat 62.980 de persoane, dintre care 39.511 în prima etapă şi 22.569

în etapa a doua.

Citeste si: Ce maşină conduce Emil Boc, primarul care nu se fereşte să folosească transportul în comun

Vaccinarea împotriva COVID-19 cu serul produs de AstraZeneca a început astăzi. Peste 142.000 de persoane s-au programat pentru imunizarea cu acest vaccin.

Vaccinarea împotriva COVID-19 cu serul produs de AstraZeneca a început luni, în România, la persoane cu vârsta între 18 şi 55 de ani.

Peste 142.000 de oameni s-au programat deja pentru a fi imunizate cu acest vaccin, în cele 180 de cabinete de vaccinare deschise special în acest scop. Intervalul recomandat între prima şi a doua doză este de opt săptămâni.

Din cele 142.100 de persoane care s-au programat pentru imunizare cu vaccinul AstraZeneca, 69.671 sunt femei, iar 72.429 sunt bărbaţi, a anunţat Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Prima tranşă de vaccin AstraZeneca a ajuns în ţară în 7 februarie, fiind vorba despre 81.600 de doze. Cea de-a doua tranşă, de 92.400 de doze, a intrat în ţară joi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI