Reprezentativa U21 se pregătește de startul turneului final, un turneu final special – găzduit în tandem de România și Georgia. Campionatul European U21 va începe pe data de 21 iunie și se va încheia pe 8 iulie.  

Patru arene de pe teritoriul țării noastre au fost desemnate să găzduiască partide de la EURO U21 2023. Este vorba despre Cluj Arena, Dr. Constantin Rădulescu, Rapid-Giulești și Stadionul Steaua (Ghencea).

Ultimul este si cel pe care România U21 va disputa toate cele 3 partide din faza grupelor, după cum urmează: 

21 iunie 2023 – ora 21:45- România U21 vs Spania U21 

24 iunie 2023 – ora 19:00- România U21 vs Ucraina U21  

27 iunie 2023 – ora 21:45- Croația U21 vs România U21  

Citește și: Bucurie fără margini aseară, la Roata Norocului! Cristina Gabriela Smarandache, o studentă din Ploiești, a câștigat mult râvnita mașină!

România este printre cele mai slab cotate naționale 

Ne așteaptă un turneu final destul de imprevizibil, iar România U21 nu se află în topul favoritelor la EURO U21. Franța, Germania și Spania sunt cele mai bine cotate naționale la EURO U21 2023, așadar tricolorii se pot considera ghinioniști pentru faptul că au fost repartizați într-o grupă cu ibericii. 

Totuși, din grupa României mai fac parte Croația U21 și Ucraina U21, așadar Octavian Popescu & co.

sunt îndreptățiți să spere la o calificare. Ucraina nu este o națională de speriat la acest nivel, în timp ce Croația U21 a fost depășită categoric de tinerii tricolori la europeanul din 2019

Emil Săndoi strânge rândurile înainte de Campionatul European U21

România U21

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ucraina și Croația se duelează ceva mai devreme 

Pe 21 iunie, de la ora 21:45, România are o misiune imposibilă în fața Spaniei. Mai devreme însă, de la ora 19:00, are loc cealaltă partidă din grupa în care este implicată naționala lui Emil Săndoi. 

Tot în capitală – însă în casa celor de la Rapid București, vor evolua Ucraina U21 și Croația U21. Croații sunt favoriți în această înfruntare, având mulți tineri jucători ce evoluează la cel mai înalt nivel – mai ales în Bundesliga, unde pregătirea fizică excelează.  

Moralul este bun pentru reprezentativa Croației, care a arătat foarte bine în pregătiri. Tinerii croați au trecut cu câteva luni în urmă de un adversar redutabil într-o partidă amicală – Anglia. Aceștia au reușit să se impună cu scorul de 2-1. 

Emil Săndoi strânge rândurile înainte de Campionatul European U21

Croația U21

Portugalia își dorește și ea trofeul 

Portugalia nu se află în top 3 favorite la EURO U21 2023, însă selecționerul Rui Jorge are un lot care îi permite să spere. Grupa în care au fost repartizați lusitanii le mai are în componență pe Georgia, Belgia și Olanda. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Debutul Portugaliei la EURO U21 este în fața țării gazdă, Georgia. Chiar dacă georgienii vor avea avantajul terenului propriu, portughezii nu se vor lăsa descurajați. Pentru ei, aceasta este cea mai accesibilă partidă. Duelul dintre cele două este programat în ziua de debut a turneului, de la ora 19:00, pe Boris Paichadze Dinamo Arena din Tbilisi. 

În primul rând, lusitanii îl au pe cel mai bun marcator al campaniei de calificare. Este vorba despre atacantul celor de la Benfica – Goncalo Ramos – care a punctat de 12 ori. 

Citește și: Horoscop 20 iunie 2023. Vești bune și multe schimbări pentru această zodie

În compartimentul ofensiv se mai regăsesc jucători importanți precum Fabio Silva, Francisco Conceicao sau Pedro Neto. Mijlocul arată și el promițător, acolo unde vor evolua Fabio Vieira (Arsenal), David Costa (lens) sau Samuel Costa – care tocmai ce a reușit să evite retrogradarea din LaLiga, cu Almeria. 

Emil Săndoi strânge rândurile înainte de Campionatul European U21

Georgia U21 VS. Portugalia U21

Cotele au fost preluate din oferta operatorului online Unibet și pot suferi modificări în orice moment.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si