Close sidebar
Close sidebar

Emilia Sercan, atac la Eugenia Voda, dupa ce a iesit plangand din studio: "Am cerut sa revin in emisiune! Eugenia Voda a refuzat"

Emilia Sercan, jurnalista care a iesit plangand din emisiunea Eugeniei Voda, a povestit varianta ei in legatura cu ceea ce s-a intamplat in timpul interviului.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu o saptamana, jurnalista de investigatii Emilia Sercan a izbucnit in lacrimi in timpul unui interviu la TVR, luat de Eugenia Voda, dupa cateva intrebari legate de compromisurile facute in cariera. Eugenia Voda a refuzat sa opreasca interviul si a difuzat inregistrarea pe post, scrie WOWbiz.ro
Emilia Sercan sustine ca a solicitat sa se intoarca in platou, insa Eugenia Voda a refuzat acest lucru. „Plangeam, aveam nevoie de o pauza sa ma linistesc, sa imi revin. Nici o secunda, Eugenia Voda nu a cerut sa fie oprita filmarea. Nici o secunda nu s-a ridicat de pe scaun, ca gazda a emisiunii, sa imi aduca o sticla cu apa sau servetele ori sa ma intrebe ce s-a intamplat. Am incercat sa ma linistesc, iar cand m-am apropiat de masa, unde imi lasasem geanta, ca sa iau servetele, s-a consumat episodul vazut de toata lumea.

In acel moment, am simtit ca mi se face o mare nedreptate. Am simtit ca atitudinea si tonul intrebarilor fusesera menite sa ma transforme intr-o impostoare. Ca imaginea care imi fusese construita arata un alt om decat sunt.
Asa am simtit atunci. De asta mi-au dat lacrimile, de asta am spus ce am spus.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Am cerut de cateva ori sa fie oprita filmarea, ca sa ma duc sa imi refac machiajul si sa revin in emisiune. Eugenia Voda a refuzat. Mi-a intins pudra ei si mi-a zis sa ma asez pe scaun, cu argumentul ca „o sa te filmez doar din spate, ca sa nu fie scaunul gol”.

(...)
Nu am plecat din studio. Am ramas acolo pana la finalul filmarilor, la cativa metri distanta de masa unde se realiza interviul.
Acel moment delicat – cand plang si spun ca n-ar fi trebuit sa vin in emisiune -  a fost filmat, deci, in afara cadrului formal, in afara interviului la care fusesem invitata.
Acel episod s-a consumat cand eram ridicata de pe scaun, insa Eugenia Voda a ales sa difuzeze imaginile, un moment foarte delicat pentru mine – lucru incalificabil pentru cineva care realizeaza o emisiunea care se cheama „Profesionistii” si care stie ca astfel de
imagini nu se fac publice
”, a povestit Emilia Sercan intr-o scrisoare publicata pe site-ul pressone.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI