Close sidebar
Close sidebar

Emiliana de la "Bravo, ai stil", haine de brand la 20 de lei

Cand mergem la cumparaturi cautam sa achizitionam haine de firma la pret cat mai mic. Emiliana Burghelea, fosta concurenta "Bravo, ai stil" ne arata cum poti sa ai o tinuta de sute sau chiar mii de euro cu bani putini.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Doamnelor, domnisoarelor si de ce nu domnilor au descoperit magazine cu haine de brand cu preturi de 10 ori mai mici ca in repezentanta. Nu va vina sa credeti? Emiliana Burghelea, fosta concurenta "Bravo, ai stil" ne arata cum te pot imbraca cu 50 de euro cand de fapt tinuta in magazin costa 600 sau 1.000 de euro.

Citeste si: Lidia Buble, jurat cu drepturi depline la "Bravo, ai stil"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Haine de lux la bani putini. Adevar sau mit? Emiliana, fosta concurenta Bravo, ai stil pune punctul pe I.

"Nu mai este un mit se stie ca in magazine vintage poti gasi adevarte comori. Sunt ca vinul cu cat sunt mai vechi cu atat sunt mai valoroase"

Pasiunea pentru moda, a facut-o pe Emiliana sa scotoceasca prin tot Bucurestiul pentru a gasi adevarate comori vestimentare la preturi incredibile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI