Close sidebar
Close sidebar

Emisiunea de calatorii "ROventura”, de la Kanal D, pe primul loc în preferințele publicului!

Sâmbătă, 16 septembrie, emisiunea de călătorii ”ROventura” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele românilor, în rândul publicului comercial și la nivelul întregii țări, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Sorin Negru,

Emisiunea de călătorii “ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, în intervalul orar 14:45 – 16:00, ediția de sâmbătă, 16 septembrie, a emisiunii “ROventura” a poziționat stația TV Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 2,3% rating și 17,6% cotă de piață, pe targetul comercial (21-54 Național ABCD), și 2,7% rating și 14,4% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară (target Național).

O medie de 462.000 de telespectatori au urmărit ieri Kanal D în intervalul sus menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 14:45, când 769.000 de fani ai emisiunii urmăreau materialele inedite prezentate în emisiunea ”ROventura”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Emisiunea de călătorii “ROventura”, prezentată de George Mihai  și Andreea Străvoiu,  poate fi urmărit ă  în fiecare sâmbătă de la ora 15:00, numai la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI