Close sidebar
Close sidebar

Emisiunea “ROventura, distincția de Excelență, în cadrul Galei Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România

"ROventura", cea mai urmărită și îndrăgită emisiune de reportaje de călătorie, difuzată la Kanal D și prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, a primit distincţia de Excelență în realizarea de reportaje, în cadrul Galei Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi roventurieni îi poartă pe telespectatori în fiecare sâmbătă, începând cu ora 15:00, în locuri de o frumusețe răpitoare, descoperind comunități extraordinare, obiceiuri inedite, comori din istoria îndepărtată și recentă, și nu în ultimul rând, gastronomia diferitelor zone geografice ale României.

Citește și: Sorin și Larisa, câștigătorii „Casa iubirii”

" Ne onorează și ne bucură acest premiu. Pentru noi fiecare călătorie în țară este o aventură și suntem mândri să vedem că fiecare ediție este primită cu bucurie de telespectatori, cifrele de audiență fiind un bun barometru. Sperăm să oferim publicului noi și noi locuri interesante, să le prezentăm oameni care reușesc să schimbe fața turismului românesc, să le atragem atenția cu rețetele tradiționale și, de ce nu, să îi inspirăm în alegerea unor noi destinații de vacanță în țara noastră", a declarat George Mihai, prezentatorul "ROventura".

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Sunt foarte fericită să constat că munca ne este apreciată atât de public cât și de entități din industria de turism, cum este AJTR",  a adăugat Andreea Străvoiu.

Citește și: Iubire sinceră între un iepure și o pisică

Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România- AJTR se numără printre cele mai vechi asociații profesionale din țara noastră, fiind înființată în urmă cu mai bine de 50 de ani.  În cadrul acestei Gale au mai fost premiați oameni de cultură, bloggeri, personalități din industria turismului din România.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI