Close sidebar
Close sidebar

Emma Răducanu a ajuns în România

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a ajuns în România, în Cluj-Napoca pentru a participa la turneul Transylvania Open, a anuțat un comunicat al organizatorilor evenimentului sportiv, remis sâmbătă.

Alexandra Costea,

Emma Răducanu a ajuns în România

[Sursa foto: Facebook Emma Răducanu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Emma Răducanu (24 WTA) a sosit azi-noapte în Cluj-Napoca pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open. Jucătoarea care a scris istorie la US Open a venit cu avionul din Londra, însoţită de tatăl ei. La aeroport, a fost întâmpinată cu flori, de directorul turneului, Patrick Ciorcilă", se precizează în comunicat.

Citeste si: Emma Răducanu, antrenată de fostul antrenor al jucătoarei Johanna Konta

[Sursa foto: Facebook Transylvania Open]

[Sursa foto: Facebook Transylvania Open]

[Sursa foto: Facebook Transylvania Open]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Emma Răducanu, noul ambasador Dior

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open

,,Am aşteptat-o pe Emma cu braţele deschise şi sperăm să aibă parte de o experienţă deosebită în România, ţara în care s-a născut tatăl ei.

Am pregătit pentru ea, dar şi pentru celelalte jucătoare, mai multe activităţi prin care să facă cunoştinţă cu Transilvania, dar şi produse tradiţionale. La hotel vor avea, printre surprizele pregătite, şi câte o ie, bluza tradiţională românească", a spus Patrick Ciorcilă. 

Turneul de categoria WTA 250, Transylvania Open, va avea loc în perioada 25-31 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Printre jucătoarele care au confirmat prezența la eveniment se regăsesc Garbine Muguruza, Spania, numărul cinci mondial, Simona Halep, Emma Răducanu, Marea Britanie, campioana de la US Open etc. 

Citeste si: Emma Răducanu, așteptată cu surprize la Cluj

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI