Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, al cărei tată este român, a scris istorie în luna septembrie la US Open, unde a devenit prima jucătoare din istorie care a câștigat trofeul venind din calificări, fără să cedeze niciun set pe parcursul competiţiei. În turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, programat între 16 şi 18 decembrie, ea urma s-o întâlnească pe elveţianca Belinda Bencic, campioana olimpică în acest an de la Tokyo.

Potrivit Daily Mail, sportiva a fost diagnosticată cu COVID-19. Jucătoarea britanică este vaccinată și a ajuns deja în Orientul Mijlociu.

Totodată, înafară că nu poate participa la evenimentul de la Abu Dhabi, nu este singurul plan pe care COVID-19 îl ruinează din agenda Emmei Răducanu: duminică, vor avea loc voturile finale pentru premiul BBC: Personalitatea Sportivă a Anului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Gafă fără precedent la nivelul UEFA. S-a reluat tragerea la sorți pentru Champions League

Emma Răducanu va sta 10 zile în izolare

Sportiva va urmări ceremoniile online, de la distanţă, deoarece a intrat în perioada de izolare. Timp de 10 zile, Emma Răducanu este nevoită să abandoneze orice planuri şi să ia o pauză de la viaţa publică.

  ,,Sper că voi putea reveni curând pe teren", declară Răducanu. Până acum, jucătoarea de tenis nu ar fi manifestat decât simptome uşoare ale bolii COVID-19.

Citeste si: Doliu în lumea sportului. A murit legenda tenisului spaniol

Cine o va înlocui pe Răducanu la Abu Dhabi

Organizatorii au indicat că sunt în căutarea unei jucătoare de top care s-o înlocuiască pe Răducanu la acest eveniment.

La turneul de la Abu Dhabi vor reveni, după accidentările suferite, spaniolul Rafael Nadal, locul 6 mondial, şi austriacul Dominic Thiem, câştigătorul de anul trecut de la US Open.

Britanicul Andy Murray, rusul Andrei Rublev, norvegianul Casper Ruud şi canadianul Denis Shapovalov vor participa de asemenea la evenimentul care se desfăşoară înainte ca sezonul 2022 să înceapă în Australia.

Citeste si: Ana-Maria Popescu, retragere din lumea scrimei: ,,O să mai auziţi de Brânzica şi trăznăile ei''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si