Emma Răducanu pierde calificarea la Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, de Danka Kovinici din Muntenegru, locul 98 WTA.
În ciuda accidentării pe care a avut-o la mână, Răducanu reușește să facă un meci bun pe Margaret Court Arena, dar, din cauza problemelor de sănătate, i-a permis jucătoarei din Muntenegru să ajungă pentru prima dată în cariera ei în turul al treilea al unui grand slam.

Citeste si: Simona Halep, despre meciul cu Ruse: ,,La început nu am simţit mingea, dar apoi am dominat jocul''

Problemele de sănătate au făcut-o pe Răducanu să piardă în fața lui Kovenici

Din cauza faptului că nu a putut lovi puternic, Răducanu și-a ținut adversara numai în stopuri scurte și slice-uri, iar sportiva de 19 ani a plimbat-o pe Kovinici pe tot terenul.
Emma Răducanu a început furtunos meciul şi a condus cu 3-0, după două break-uri. Kovinici a recuparat din diferenţă până la scorul de 3-2, moment în care Răducanu a solicitat un time-out medical pentru o rană la palma dreaptă, care a primit un pansament.
Jucătoarea de 27 de ani a reuşit să întoarcă scorul în favoarea ei, pe fondul problemelor rivalei, ajungând la 5-3. Kovinici a servit pentru set, dar Răducanu şi-a început recitalul şi a obţinut break-ul.

Kovinici a câştigat până la urmă primul set, scor 6-4, după 45 de minute de joc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: A fost finalizat Stadionul Giulești „Valentin Stănescu”. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a înmânat documentele predare-primire ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu

Emma Răducanu a încercat să se impună până în ultimul moment

Răducanu s-a impus în primul ghem pe serviciul adversarei și a reușit să mențină un avantaj de 4-2. Kovinici a luptat aprig și a egalat la 4, dar Răducanu a reușit să ducă scorul la 6-4.

Kovinici a reușit să obțină break-ul la 2-1. Sportiva din Muntenegru a mai câştigat o dată pe serviciul Emmei, de data aceasta decisiv, pentru că şi-a menţinut avantajul până la final, încheind setul cu 6-3, după două ore şi 38 de minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si