Close sidebar
Close sidebar

Emma Răducanu și Simona Halep vor concura la Transylvania Open la sfârșitul lunii acesteia. Turneul se va desfășura în Cluj-Napoca

Anul 2021 va fi un an de debut pentru WTA Transylvania Open, care se află la prima sa ediție. Organizatorii au anunțat care sunt jucătoarele ce vor concura pe BT Arena din Cluj-Napoca în perioada 23-31 octombrie.

Andreea Bolocan,

Emma Răducanu și Simona Halep vor concura la Transylvania Open


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Transylvania Open este un turneu de categorie WTA 250 ce va avea loc în perioada 23-31 octombrie, în BT Arena din Cluj, unde vor fi amenajate 2 terenuri de tenis complet separate (terenul central și terenul 2), o premieră în producția de evenimente din România. Suprafața de joc este hard indoor.

Simona Halep și Emma Răducanu, favoritele turneului

Simona Halep (locul 17 WTA) este principala favorită a turneului Transylvania Open, la care vor mai participa jucătoare precum Elise Mertens (18 WTA), Emma Răducanu (22 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA).

Organizatorii Transylvania Open au precizat că lista participantelor cuprinde două câștigătoare de Grand Slam, două jucătoare de Top 20 și 10 jucătoare de Top 50.

Lista va fi completată cu 3 wild card-uri, care urmează să fie anunțate ulterior, și cu șase jucătoare venite din calificări. Încă un loc este rezervat pentru un eventual Special Exempt.

În cadrul Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250, vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari.

Citeste si: Veste tristă pentru fanii Simonei Halep. Aceasta s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill

Cine va participa la Transylvania Open

Simona Halep (ROU, 15 WTA)

Elise Mertens (BEL, 18 WTA)

Emma Raducanu (GBR, 22)

Anett Kontaveit (EST, 23)

Paula Badosa (ESP, 27)

Veronika Kudermetova (RUS, 31)

Ekaterina Alexandrova (RUS, 32)

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Jil Teichmann (SUI, 38)

Ajla Tomljanovic (AUS, 44)

Viktorija Golubic (SUI, 46)

Marta Kostyuk (UKR, 57)

Irina Camelia Begu (ROU, 58)

Anhelina Kalinina (UKR, 60)

Andrea Petkovic (GER, 64)

Kaia Kanepi (EST, 66)

Maria Camila Osorio Serrano (COL, 70)

Mayar Sherif (EGY, 74)

Anastasia Potapova (RUS, 80)

Danka Kovinic (MNE, 85)

Rebecca Peterson (SWE, 86)

Varvara Gracheva (RUS, 88)

Jaqueline Cristian (ROU, 111)  – wild card

Transylvania Open

Citeste si: Emma Răducanu a renunțat la antrenorul Andrew Richardson: ”Am nevoie cu adevărat de cineva care a avut experienţa WTA Tour la acel nivel înalt”

Regulile WTA și reglementările de sănătate publică au făcut ca numărul spectatorilor să fie redus cu mai bine de 50%, iar abonamentele și biletele pentru ultimele trei zile de turneu (când vor avea loc semifinalele și finalele turneului), alocate perioadei de preînscrieri, s-au epuizat.

Biletele sunt puse în vânzare pe zile și pot fi cumpărate de pe site-ul transylvaniaopen.ro și de pe platforma entertix.ro. În sală va fi permis accesul doar persoanelor vaccinate împotriva coronavirusului, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, și persoanelor care au trecut prin boală și se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu COVID-19.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI