Acesta efectuează o vizită oficială la Tokyo, fiind singurul lider al formațiunii G7, care participă la festivitatea de deschidere a JO din acest an.

Vizită durează 36 de ore

Citeste si: Stare de urgență în Tokyo, cu doar 10 zile înainte de startul Jocurilor Olimpice

Emmanuel Macron asistă la această ceremonie în calitate de preşedinte a viitoarei gazde a JO. Vizită președintelui francez durează 36 de ore. 

Macron:"Merg în Japonia pentru a susţine olimpismul şi pentru a prelua ştafeta" 

Acesta a declarat în urmă cu câteva zile că pleacă la Tokyo pentru a prelua ștafeta: "Merg în Japonia pentru a susţine olimpismul şi pentru a prelua ştafeta".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În vizită pe care o efectuează la Tokyo, Macron se va întâlni cu mai mulți oficiali japonezi, şefi de firme şi reprezentanţi ai mediului cultural. 

Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 23 iulie și 8 august

Jocurile Olimpice din acest an se vor desfășura în perioada 23 iulie și 8 august, iar organizatorii au decis că spectatorii nu vor avea acces în tribune, iar pe perioada evenimentului, Tokyo intră în stare de urgență. 

Citeste si: Mihaela Buzărnescu a plecat la Tokyo: ,,Sunt atât de fericită şi mândră să reprezint România la Jocurile Olimpice"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si