Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Emoții de infarct. O femeie din Cluj a făcut stop cardio-respirator în timpul examenului auto

O femeie din Cluj a fost la un pas să-și piardă viața în timpul examenului auto. Aceasta a intrat în stop cardio-respirator chiar în timpul probei de traseu, iar cel care i-a acordat primul ajutor a fost chiar polițistul examinator.

Redactia Stirile Kanal D,

Emoții de infarct. O femeie din Cluj a făcut stop cardio-respirator în timpul examenului auto

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia de 45 de ani nu era la primul examen de condus, însă copleșită de emoții a avut un comportament ciudat, atunci când polițistul a urcat în mașină. La scurt timp a intrat în stop cardio-respirator.

Citește și: VIDEO- Noi imagini cu tânărul torturat de polițistul local din Arad. Cum s-a ajuns la tragedie

Virgil Rotar, instructor auto: „Se temea de examen, a dat de mai multe examene, își dorea foarte mult permisul, avea și ceva probleme de sănătate, dar era sub tratament și cred că asta o declanșat, a fost cauza care a dus la infarct.”

Din examinator, polițistul Ionuț Podar a devenit înger salvator.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ionuț Podar, polițist examinator: „La început doamna părea emotivă. Am încercat să o liniștesc puțin, am pornit, după 4 minute, fiind pe o stradă cu sens unic, unde oricum ne deplasam încet, am observat că doamna și-a lăsat capul în piept.

Am întrebat-o: doamnă sunteți ok? Nu a răspuns. Am repetat: doamnă sunteți ok? Nu a spus nimic și mi-am dat seama că e ceva grav.”

Fără să stea pe gânduri, polițistul a pus avariile și a întins-o pe femeie pe asfalt să o resusciteze.

Ionuț Podar, polițist examinator: „Am oprit participanții la trafic, unuia dintre participanții i-am spus să sune rapid la 112.

Am continuat manevrele de urgență, a ajuns și instructorul cu soțul femeii și spunându-mi că este cadru medical am spus să continuă el manevrele de resuscitare. Eu am stat lângă el să îl încurajez.”

Femeia se află în afara oricărui pericol

Femeia a fost stabilizată la fața locului și transportată la spital. Este în continuare internată și starea ei s-a îmbunătățit. Diferența dintre viață și moarte a făcut-o prezența de spirit a polițistului.

Dr. Bianca Iancu, medic SMURD: „În primul rând, persoana este inconștientă și nu respira. În momentul acela ar trebui să începem compresiune toracice în timp ce sunăm la 112 să spunem ce se întâmplă. E foarte important pentru că astfel se câștigă timp și șansele ca persoana respectivă să-și revină și prognosticul neurologic va fi mai ok.”

Din păcate, statisticile arată că 8 din 10 români nu știu să acorde primul ajutor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI