Close sidebar
Close sidebar

Emoții în Casa Iubirii. Părinții Andreei și ai lui Emanuel ajung în platou

Momente extrem de emoționante vor avea loc în cadrul emisiuii de sâmbătă, în Casa Iubirii.

Diana Puiu,

Emoții în Casa Iubirii. Părinții Andreei și ai lui Emanuel ajung în platou

[Sursa foto: Captura Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea și Emanuel vor avea parte de momente emoționante și pline de suspans în ediția de duminică, când cei doi vor fi surprinși cu vizita părinților în platou.

Citeste si: Andreea Mantea, impresionată de tinerii din Iași. A doua zi de casting in Orașul celor șapte coline

După ce în ediția de vineri, Kinga și Radu au fost în prim plan cu o dispută, sâmbătă apele vor încerca să se liniștească.
Andreea a fost vizibil emoționată de această apariție, iar Emanuel este și el încântat de vizită. Părinții celor doi au spus că îi vor susține de fiecare dată în alegerile lor.

Citeste si: Kinga are o ieșire nervoasă în ”Casa Iubirii”. Cine e concurentul care o va consola

Caravana Casa Iubirii a ajuns la Iași

Andreea Mantea se află la Iaşi pentru castingul reality show-ului “Casa Iubirii”. “Fie că au venit din Podul Iloaiei, Botoşani, Paşcani, Târgu Frumos, Piatra Neamţ, tinerii aceştia au fost lângă noi din dorinţa de ajunge în Casa iubirii pentru a trăi experienţa vieţii lor“.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Natalia intervine între Ionuț și Larisa: "Nu acceptă anumite chestii, îmi pare rău pentru ei". Ce spune fosta concurentă despre situația din casă

Andreea Mantea şi o parte din echipa  emisiunii “Casa Iubirii”  au ajuns la finalul acestei saptamani la Iaşi pentru a-i întâlni pe acei tineri care își doresc să participe în celebrul reality show.

Oraşul celor şapte coline i-a suprins plăcut pe toți tinerii entuziaşti, care au venit să se înscrie la casting cu dorinţa unei experienţe puternice, care să le schimbe viaţa, şi cu speranţa că în “Casa iubirii” se vor îndrăgosti.

Citeste si: Ionuț îi spulberă speranțele Ancăi: „Nu pot oferi ceea ce oferi tu”

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI