Ultima ediţie de Exatlon Mexic s-a terminat cu victoria Faimoşilor, echipa Anei Laura, iubita lui Iulian de la Exatlon România, câştigând premiul pus la bătaie, în valoare de 5000 de dolari.

Echipa roşie a avut şansa de a participa la un joc special, prin care puteau să-şi dubleze câştigul. Faimoşii, conduşi de Ana Laura, nu au reuşit însă să progreseze până la final, astfel că au rămas doar cu cei 5000 de dolari câştigaţi iniţial.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iulian Pîtea a pus ochii pe Ana, chiar după meciul dintre Exatlon Mexico şi Exatlon România. De faţă cu toată lumea el a declarat că o simpatizeaază pe mexicancă şi că vrea să o sărute, gest pe care l-a şi făcut. Acum, săruturile lor au scris istorie în cadrul competiţiei atât de cunoscute în toată lumea.

Pentru cei care nu ştiu cine este Ana Laura Gonzalez, ea este o tânără de numai 19 ani, care face surf de performanţă în ţara ei.

Nu trebuie să vă mai spunem că Ana a fost înzestrată cu o frumuseţe răpitoare, ceea ce nu l-a lăsat indiferent pe concurentul României la Exatlon, Iulian Pîtea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si