Radu Zamfir se poate declara un parinte extrem de norocos! Fiica sa cea mare, Lavinia, este deja o artista apreciata la varsta ei, desi are doar 11 ani, iar o dovada in acest sens stau si premiile pe care pustoaica le-a castigat in ultima vreme.

“Lavinia este o fata foarte talentata, ii place muzica si face parte din corul “Alegreto”, unde studiaza pianul, dar si baletul.

Ea este deja o mica vedeta a familiei”, povestea medicul erou in urma cu ceva vreme.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Radu Zamfir a trecut prin mari emotii! Ce a facut la un concurs muzical de la Neptun

Fata medicului care a supravietuit in tragedia din Apuseni are si spectacole! Prestatiile ei sunt extrem de apreciate in toate colturile tarii, mai ales ca are si o voce senzationala! “A fost incredibil, nu m-am asteptat sa ajunga la sufletul publicului atat de repede. Lavinia mea chiar este foarte talentata”, a spus cu mandrie Radu Zamfir.

Mai mult, copila a fost si premiata chiar recent la un concurs foarte important de pe litoral! Ea a participat la Festivalul Tineretii de la Neptun, unde a castigat locul I.

“Radu Zamfir a trecut prin mari emotii! Lavinia a cantat senzational, dar concursul a fost plin de peripetii. Microfonul s-a interupt de patru ori si, de fiecare data, adolescenta a luat-o de la capat! Pana la urma, ghinionul s-a spart si cu interpretarea piesei “Never give up”, a cucerit pe toata lumea si a luat cel mai important trofeu”, au spus persoane de la fata locului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si