Close sidebar
Close sidebar

Emotii pentru medicul erou Radu Zamfir. Ce s-a intamplat cu fiica lui la mare!

Tanara a participat la un concurs muzical si a trecut prin multe stari

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu Zamfir se poate declara un parinte extrem de norocos! Fiica sa cea mare, Lavinia, este deja o artista apreciata la varsta ei, desi are doar 11 ani, iar o dovada in acest sens stau si premiile pe care pustoaica le-a castigat in ultima vreme.

“Lavinia este o fata foarte talentata, ii place muzica si face parte din corul “Alegreto”, unde studiaza pianul, dar si baletul. Ea este deja o mica vedeta a familiei”, povestea medicul erou in urma cu ceva vreme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Radu Zamfir a trecut prin mari emotii! Ce a facut la un concurs muzical de la Neptun

Fata medicului care a supravietuit in tragedia din Apuseni are si spectacole! Prestatiile ei sunt extrem de apreciate in toate colturile tarii, mai ales ca are si o voce senzationala! “A fost incredibil, nu m-am asteptat sa ajunga la sufletul publicului atat de repede.

Lavinia mea chiar este foarte talentata”, a spus cu mandrie Radu Zamfir.

Mai mult, copila a fost si premiata chiar recent la un concurs foarte important de pe litoral! Ea a participat la Festivalul Tineretii de la Neptun, unde a castigat locul I.

“Radu Zamfir a trecut prin mari emotii! Lavinia a cantat senzational, dar concursul a fost plin de peripetii.

Microfonul s-a interupt de patru ori si, de fiecare data, adolescenta a luat-o de la capat! Pana la urma, ghinionul s-a spart si cu interpretarea piesei “Never give up”, a cucerit pe toata lumea si a luat cel mai important trofeu”, au spus persoane de la fata locului!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI