Crystal, care locuieste in Placerville, un oras din statul american California, a fugit initial de un grup de agresori din localitatea ei si a ajuns la un cunoscut in Sacremento. De acolo, respectivul a predat-o unui proxenet, a explicat mama minorei care a indurat acel calvar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Apoi, in urmatoarele trei luni, ea a fost batuta, drogata, si violata. “Agresorii nu ma lasau sa plec. Aveau caini de paza si oameni care ma supravegheau tot timpul. Eram legata de niste scaune. Plangeam tot timpul si ma rugam sa-mi vad mama din nou”, a spus tanara Crystal Allen, potrivit Daily Mail.
Intr-un final, acum doua luni, Crystal a gasit ocazia sa scape, in timp ce se afla in masina rapitorului, riscandu-si viata. Mai exact, ea a deschis portiera in mers si s-a aruncat de acolo, reusind totodata sa puna mana si pe un telefon mobil. Acela a fost momentul in care s-a si intalnit, pe strada, cu salvatorul ei, un postas care s-a prezentat drept Crisostomo. “O auzeam plangand, plangand cu disperare. S-a ascuns in spatele unui tufis”, a spus Crisostomo pentru sursa citata. Crisostomo, care are patru copii acasa, a declarat ca a realizat repede ce s-a intamplat, apoi a ajutat-o pe Crystal sa-si sune mama si a ascuns-o in duba cu care transporta pachetele postale.


“Ce a facut Crisostomo este minunat. El a sarit in ajutor unde altii ar fi continuat sa-si vada de drum. A avut un impact pozitiv asupra vietii acestei tinere”, a spus un politist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si