Au trecut 4 ani de atunci, însă lucrurile din păcate nu s-au schimbat prea mult pentru Ioana Condea. Ea se afla şi acum în spital în Germania, departe de cei dragi, de copilaşul care e crescut de bunici.

De altfel, micuţul care avea doar câteva luni când Ioana a plecat în Germania, nu-şi cunoaşte mama decât din poze. Pentru el, bunica şi bunicul sunt părinţi.

Ioana, cu băieţelul de câteva luni, şi mama ei, Graţiela Condea

Graţiela Condea, mama Ioanei, nu renunţă însă la speranţa ca fiica ei să se facă bine, să se întoarcă acasă, la băieţelul ei, care a împlinit 5 ani. Apropiaţii familiei sunt impresionaţi de mesajele pe care femeia le postează mereu pe paginile de socializare. Sunt rugăciuni pentru sănătatea familie, sunt mesaje în care-şi transmite dragostea pentru fiica şi nepotul ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Singura mea bogăţie sunt copiii mei! Nu-mi doresc decât ca ei să fie sănătoşi”, ”O mamă suferă, iubeşte, iartă, uită, plânge şi te apără. Eşti totul pentru ea, nu uita”, sunt doar două dintre mesajele mamei Ioanei Condea, postate în ultimele zile.

Ioana Condea a ajuns în spital, în 2014, după ce fusese mutilată de un proxenet, care a bătut-o până când a băgat-o în comă. Când mama Ioanei, Graţiela Condea a ajuns în Germania şi şi-a văzut fiica a avut un şoc. Din tânăra frumoasă, plină de viaţă care plecase în străinătate pentru a face rost de bani să-şi crească băieţelul, Ioana era “ca o legumă”. 

De atunci, desi au trecut mai mulţi ani, au fost înregistrate mici progrese. Ioana este însă şi acum în spital în Germania, iar medicii transmit familiei periodic informaţii despre starea ei, deşi aceştia sunt rezervaţi în ceea ce priveşte recuperarea tinerei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si