Comentatorul de televiziune a incetat din viata marti, 15 mai, la varsta de 81 de ani. El a  trait o poveste de dragoste incredibila cu Christel Ungar, ultima sa sotie. Unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune din Romania, marturisea, intr-un interviu pentru revista Tango, cum a cunoscut-o pe partenera sa de viata.

“Ne-am cunoscut  mai exact in 1986, la un spectacol cultural artistic care avea

loc in orasul Talmaciu, langa Sibiu. Eu prezentam acolo niste momente sportive, iar in program a fost inclus si un moment artistic care mi-a placut foarte mult. Cineva a cantat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reusit sa vad cine canta. insa mi-a placut mult.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dupa spectacol, la plecarea spre Sibiu, in autocar, impreuna cu prietenii mei George Mihaita si Horatiu Malaele, care erau si ei in acel spectacol, faceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cantat atat de frumos. Noi ne tot contraziceam cand, la un moment dat, o doamna, care era producatoarea spectacolului, ne-a intrerupt si ne-a spus: Ce va tot certati? Cine a cantat e acolo, in fata, in acelasi autobuz cu voi.

Asa am vazut-o prima oara pe Christel, cea care avea sa imi devina sotie. si apoi ne-am cunoscut, ne-am imprietenit si ne-am vazut… din ce in ce mai rar ”, spunea Cristian topescu.

Comentatorul vorbea si despre celelalte doua mariaje anterioare pe care le-a avut.

“Sunt amintiri frumoase. Fiecare casnicie s-a bucurat de aparitia unui copil (ambii sunt acum oameni realizati si stimati in societate), iar despartirile au fost pasnice. Eu am ramas in relatii foarte bune cu fostele mele sotii, mamele primilor doi copii ai mei. Divorturile din actualitate sunt o nebunie, mai ales cand la mijloc sunt copii”, afirma regretatul comentator sportiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si