Close sidebar
Close sidebar

Emotionant! Zeci de mii de pelerini au cantat "Doamne miluieste", la manastirea Nicula: "Ce se intampla aici este extraordinar"

Zeci de mii de pelerini au participat la slujbele de la miezul noptii tinute la manastirile Nicula si Rohia. Cu totii s-au rugat la Sfanta Maria pentru sanatate si iertarea pacatelor.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de mii de credinciosi cu lumanari aprinse in maini au participat la slujba de la miezul noptii sau Prohodul Maicii Domnului tinuta la Manastirea Nicula.

-Ce simtiti atunci cand sunteti la manastire?
-Numai aici sunt fericita.  
-Tot ce se intampla aici este ceva extraordinar, e ceva greu de descris.

Noapte de rugaciune  si pentru miile  de pelerini sositi la  manastirea Rohia.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

-Este foarte bine aici, este ca si in rai, raiul pe pamant este aici la Rohia Maica Sfanta ne ajuta si ne ocroteste, ne-a indeplinit multe dorinte.

Printre credinciosii care au venit la Manastirea Rohia,am gasit-o si pe tanti Maria. Femeia abia se poate misca,  dar a tinut sa ajunga la manastire, deoarece ,spune ea, Maica Domnului a ajutat-o foarte mult.

-Am fost bolnava rau, 7 ani nu am putut sa umblu si acuma ca ma pot misca cat de cat am venit si m-a adus cu masina tot am venit.

Si tanti Florica a venit, tocmai de la Oradea, sa se roage  la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.

-Eu am fost bolnava si acum ma simt mai bine. M-a ajutat mult.

Multi dintre pelerini au innoptat sub cerul liber.Nu au mai avut loc in dormitoarele puse la dispozitie de manastire asa ca si-au intins paturile afara sau in biserica aflata inca in constructie.

Astazi  pelerinii  participa la liturghie  iar dupa amiaza se vor indrepta spre case cu gandul ca Fecioara Maria le-a auzit rugaciunile si ii va ajuta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI