Actorul, împreună cu soția sa Beyza Șekerci, și ea actrița, au decis să scape de stresul orașului, și s-au retras la „țară”, unde se bucură de vară, în casa lor din Urla. Celebrul cuplu a stârnit interesul jurnalișltilor locali care au fost curioși să afle câteva lucruri despre aceștia.

Întrebat cum este viața la țară, dacp sunt ajutați de săteni, Engin a răspuns:

N-o să-ți vină să crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din „Dragoste și secrete”

"Da, să fie sănătoși! Toți sunt oameni nemaipomeniți. Am fost primiți ca niște oaspeți de vază când am venit prima dată aici, dar acum ne-am integrat perfect; suntem ca ei, niște țărani, afirm cu mândrie asta, și așa ne văd și ei, ca oameni de-ai locului. Așa cum ei își asumă tot felul de responsabilități în sat, ca lucrurile să decurgă bine, întocmai facem și noi. Asta este frumusețea acestui loc. Trăim într-un mod frumos aici”, a răspuns, plin de mândrie actorul, pentru cotidianul turcesc Milliyet.

Uygar din dragoste și secrete

Citeste si: Imagini în exclusivitate cu meniul unui bolnav de COVID-19. Uluitor ce primesc pacienții infectați

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, încrezătoare că G7 va juca un rol major în abordarea crizelor sanitare

Citeste si: Schimbare majoră pentru șoferi. Nu trebuie să mai prezinți acest act când te oprește Poliția Rutieră

Engin Hepileri îl interpreteazî pe Uygar, un bărbat extrem de periculos și, în același timp, îndrăgostit până la obsesie de frumoasa Sevda (Ozgu Kaya), sufletul-pereche al lui Ali, interpretat de faimosul Keremcem.

Cum vor evolua personajele preferate aflați urmărind un nou episod din „Dragoste și secrete” în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Situație critică în Beirut! Stare de urgență două săptămâni și angajați arestați

Sursa: https://www.milliyet.com.tr/cadde/galeri/engin-hepileri-biz-de-koylu-olduk-6273757/7


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si