Devastat de durere, Episcopul Husilor si-a condus ieri mama pe ultimul drum. Sute de oameni au venit la Albesti sa isi ia ramas-bun de la doamna Ruxandra, o femeie buna si credincioasa.

Femeia a fost gasita fara suflare in casa, sambata seara, de catre unul dintre cei cinci copii ai sai, scrie Vremea Noua.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu lacrimi in ochi, Prea-Sfintitul Corneliu nu s-a dezlipit o clipa de la capataiul celei care i-a dat viata.
In momenentul in care trupul neinsufletit al celei care i-a dat viata a fost bagat in cavou, Episopul Husilor a izbucnit in plans in mod necontroloat, a privit spre cer, apoi a lesinat.

Patriarhul Daniel i-a transmis Episcopului Corneliu un mesaj de sustinere.

“Am cunoscut-o pe mama Prea-Sfintitului Corneliu in mai multe randuri, la Catedrala Mitropolitana din Iasi, o femeie credincioasa, vrednica. In aceste momente de intristare, ne rugam Mantuitorului Iisus Hristos, Biruitorul mortii si Domnul vietii, sa aseze sufletul roabei Sale Ruxandra impreuna cu dreptii, in lumina si iubirea Preasfintei Treimi, unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit”, a fost mesajul Patriarhului Daniel. 

Sursa foto: invaslui.ro  , vremeanoua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si