Close sidebar
Close sidebar

Episcopul Husilor nu este lasat sa-si jeleasca mama in pace. Mai multi preoti il santajeaza cu filmulete pronografice

Prea-Sfintitul Corneliu Barladeanu, Episcopul Husilor, care si-a pierdut recent mama, a fost santajat de trei preoti din judetul Vaslui ca vor face publice imagini in care inaltul prelat apare in ipostaje pornografice.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a dispus retinerea pentru 24 de ore a trei preoti din judetul Vaslui, sub acuzatia de santaj, pe motiv ca ar fi pretins functii sau ar fi cerut sume importante de bani pentru a nu dezvalui unele materiale compromitatoare cu ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane.

Potrivit anchetatorilor, preotul arhimandrit Cristian Jitaru, din cadrul Episcopiei Husilor, ar fi amenintat o persoana din conducerea Bisericii Ortodoxe cu darea in vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromitatoare pentru aceasta din urma, in scopul de a dobandi, in mod injust, atat un folos patrimonial, cat si unul nepatrimonial, respectiv nominalizarea sa pentru un post de episcop vicar.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"In aceeasi maniera au procedat si ceilalti doi inculpati, preotul de caritate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, Gheorghe Damian, si preotul paroh al Parohiei Valeni, Razvan Bumbu, care, in intervalul 12- 14 iunie 2017, au pretins doar suma de 50.000 euro, fara vreo alta "avansare", se arata in comunicatul DNA.

Cei trei preoti retinuti vor fi prezentati, vineri, la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, scrie news.ro. 

Sursa foto: vremea noua

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI