Cel care face teribila acuzatie este un fost preot, care-a slujit in Slatina vreme de 24 de ani. Teroarea sub care era tinut de catre episopul Slatinei si Romanatilor l-ar fi facut sa renunte la haina preoteasca.

Acum, desi nu are nicio proba, fosstul slujitor al Domnului sustine ca nu mai poate sa pastreze asa zisele secrete murdare, care ar putea pata obrazul Bisericii Ortodoxe.

"Eu nu il acuz. Doar sa mearga la proba de castitate"."Eu nu cred nimic pana nu se face proba medico-legala. Ii cereti un test? Absolut. La toti episcopoo din tara, proba medico-legata, adica sa se vada daca si-au mai pastrat castitatea. Si pe fata, si pe spate"

Desi am incercat sa obtinem un punct de vedere, episcopul Sebastian Pascanu s-a urcat in masina si a plecat. Cu greu am reusit sa obtinem un raspuns de la Mirtopolia Olteniei.

IPS IRINEU-MITROPOLITUL OLTENIEI -  Nu aveti nicio sesizare? Nu avem. Daca sunt, lucrurile care sunt vor fi inregistrate si atata tot. Este acuzat ca se comporta ca un tiram si ca a intretinut raporturi sexuale... Nu stiu, nu am auzit.

In replica, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopului Vrancei si Buzaului a venit si el cu un raspuns.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

ION SOLEA -PURTTAOR DE CUVANT -  Fiecare va da seama pentru lucrurile acestea neadevarate si ticaloase care se arunca

De altfel,  Preasfintia sa Sebastian ar fi cunoscut pentru numeroasele scandaluri in care-ar fi fost implicat de-a lungul timpului.

In 2009, la un an de la infiintarea eparhiei, PreaSfintitul Sebastian l-ar fi batut mar pe un al preot, trimitandu-l pe acesta 7 zile, in spital.

In 2010, de la Manastirea Brancoveni, 30 de maicute si un preot slujitor ar fi plecat sa se inscrie la o secta din afara ortodoxiei, din cauza aceluiasi episcop, acuzat ca taia in carne vie.

Totul a culminat cu 2011, cand, caterisit de tribunalul Episcopiei, un preot din judetul Olt si-a luat zilele, punandu-si gestul nesabuit pe seama tiraniei inaltului prelat.

S-A SINUCIS DIN CAUZA EPISCOPULUI?

ALEXANDRA VASCU-MAMA PREOTULUI: l-a dat afara, iar l-a bagat, iar l-a dat afara. A cerut iertare, a zis domnule, iertati-ma. S-a dus, s-a mai rugat, ca avea copii.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

De cealalta parte, superiorii preotului sinucigas ar fi spus ca acesta cazuse intr-un pacat lumesc: alcoolul, fapt confirmat si de mama acestuia.

In 2012, episcopul a intrat si-n gura fostului viceprimar al Slatinei, care l-a acuzat ca se implica in politica.

Culmea e ca, cel care arunca primul cu piatra, n-ar fi fara pacat, ci a fost, la randul sau, implicat intr-un scandal similar.

"Episcopul m-a tarat intr-un scandal foarte urat cu noiste poze de a caror existenta eu nu stiu. Poze cu barbati goi.  Majoritatea era luata de pe siteurile de adulti. Mi-a bagat in calculator niste poze de care eram strain".

In hora scandalurilor sexuale din sanul bisericii, intre inalti prelati, a intrat si Episcopul de Husi Corneliu Barladeanu. Maine si poimaine, capii Bisericii Ortodoxe se vor intruni, pentru prima oara in istoria recenta a BOR, ca sa judece pentru abateri grave de la morala un ierarh cu rang superior. In luarea deciziei, va cantari si rusinoasa intregistrare video facuta publica.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Te-ar putea interesa si