O fetiță de zece ani, somnambulă, a mers la somn duminică și apoi a fost de negăsit. Părinții au alertat autoritățile, iar copila a fost căutată cu disperare, timp de 24 de ore. Unde a fost găsită fata?

Fetiță somnambulă, căutată cu disperare după ce a dispărut de acasă

Peyton Saintignan, o fetiță în vârstă de zece ani, din S.U.A, a dispărut de acasă în timp ce dormea.

Copila, somnambulă, și-a panicat familia, dar și autoritățile.

Citește și: Un băiat de 6 ani, răpit din parc în urmă cu șapte decenii, a fost găsit în mod miraculos

În seara de 15 septembrie, Peyton a mers la somn, iar apoi a fost de negăsit. Părinții au alertat autoritățile, iar o amplă misiune de căutare a început. Timp de 24 de ori, copila a fost căutată de sute de oameni. Pe lângă echipajele de poliție, la căutări au participat și familia micuței, dar și voluntari care au lucrat cot la cot cu autoritățile pentru a o găsi cât mai repede pe fată.

În seara zilei de 16 septembrie, copila a fost găsită. Dimineață, ea fusese observată intrând într-o pădure. Câteva ore mai târziu, micuța a fost găsită cu ajutorul unei drone.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Peyton se afla la o distanță de 2 kilometri de casă, într-o pădure, dormind. 

Citește și: Un actor talentat a murit la doar 27 de ani, după ce i-a spus iubitei sale că "rezolvă" problema

"Ea se afla într-o pădure deasă la aproximativ 300 de metri de locul unde o cameră de filmat a filmat-o duminică dimineața. Era adormită când am găsit-o. A fost verificată de echipajele medicale și e bine, înapoi acasă. Nu vă pot spune cât de încântați suntem cu toții să avem un final fericit. O mulțime de rugăciuni au fost ascultate astăzi. Și, vreau să mulțumesc în mod special tuturor agențiilor care au ajutat la aducerea lui Peyton în siguranță acasă, și tuturor voluntarilor care au dat din timpul și eforturile lor. Acesta a fost cu adevărat un efort de cooperare", a declarat șeful secției de poliție.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si