Ani de zile, si-a ascuns chelia sub o bandana, a evitat sa mai iasa in oras si nu s-a mai intalnit cu nicio fata. Timp de 3 ani, nu a mai intretinut nici relatii intime de rusine ca nu are par pe cap, scrie Daily Mail.

A reusit sa stranga 6.000 de lire si si-a facut o operatie de transplant de par, insa rezultatul nu a fost cel dorit.

Parul ii crestea foarte incet, iar Mike s-a demoralizat si mai tare.

A cautat solutii si a gasit-o pe cea perfecta. Astfel, dupa ce a apelat la specialistii de la show-ul Body Fixers, viata lui s-a schimbat radical. Expertii i-au dat o bucata de par care se lipeste pe care o poate purta pana cand parul ii va creste. Transformarea este uluitoare, iar Mike spune ca multi burlaci il doresc acum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Este extraordinar. Nu mi-a venit sa cred! Mi-am regasit increderea in mine si atentia pe care o primesc imi face tare bine. Sunt gay, dar imi fac ochi dulci si barbatii si femeile. Ma simt flatat", a spus Mike.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si