„Un incident straniu s-a derulat în parcul Tineretului din capitală. O fetiță de patru ani ar fi fost mușcată de o broască țestoasă când a băgat piciorul în apa din lac. Mama copilei povestește că totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă și că țestoasă care a atacat ar fi o specie mai puțin văzută pe la noi.

Cineva le-ar fi cumpărat de pe internet și s-ar fi lepădat de ele aruncându-le în apă, spun biologii.”, a spus Christian Sabbagh.

„A băgat picioruțul în apă foarte puțin, doar călcâiul i-a intrat și am auzit-o țipând și s-a auzit un plici din apă. N-am văzut de unde, că stăteam jos. Nu știam ce a sărit din apă, ce a mușat-o, am crezut că e un pește. N-am înțeles ce s-a întâmplat inițial.”, a spus mama fetiței.

Mama fetiței povestește că aseară s-a dus cu soțul și cu cei doi copii în parcul Tineretului. Fetița de patru ani s-ar fi descălțat și, la un moment dat, s-ar fi jucat cu piciorul în apă. Acela pare să fi fost momentul în care broasca țestoasă ar fi mușcat-o.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Suntem campioni la scumpiri în Uniunea Europeană. Ce alimente dictează inflația din România?

„Ăsta este comportament de apărare, probabil s-a simțit amenințată că a apărut ceva mediul ei și atunci a sărit să atace în încercarea de a se apăra.

A reușit soțul meu să prindă și țestoasa respectivă, să-i fac o poză, pentru că era foarte mare, era ciudată față de ce eram noi învățați că sunt țestoasele. Arătat diferit. Ulterior am aflat că e o țestoasă care e o specie adusă din afară. În general oamenii își cumpără animale de companie, le țin cât le țin, după care îți dau seama că nu e amuzant și le dau drumul în lac.”, a mai spus mama fetiței.

„Este o țestoasă cu carapace moale, chinezească. Este o specie  exotică din China. Nu are ce să caute la noi. Noi avem o singură specie indigenă, țestoasa europeană de apă. Sigur cineva i-a dat drumul. Am înțeles că chiar se găseau de vânzare cu câțiva ani în urmă.”

Oricum ar fi, lacurile din parcuri nu sunt destinate bălăcitului, iar femeia recunoaște că trebuia să fie cu o mai mare băgare de seamă, ca fetița să nu ajungă cu picioarele în apă. Oamenii din parc sunt uimiți să afle de o asemenea pățanie.

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Din închisoare la o emisiune tv, cu brățară electronică la picior. Povestea incredibilă a infractoarei de origine rusă- antena3.ro

Cei de la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București nu au formulat până acum un punct de vedere pe marginea acestui incident.

Citește și: Alertă în Zanzibar! Opt copii au încetat din viață, după ce au mâncat carne de broască ţestoasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si