Mitingul electoral al lui Donald Trump s-a transformat într-un atac sângeros. Un tânăr de 20 de ani a tras mai multe focuri de armă, iar autoritățile au declarat atacul ca fiind o tentativă de asasinare asupra fostului președinte american.

Thomas Matthew Crooks a ucis un spectator, împușcându-l în cap. Acesta a murit pe loc. Un cadru medical prezent la miting a încercat să îl salveze, dar manevrele de resuscitare aplicate au fost în zadar.

Doctorul a povestit că bărbatul era acoperit de sânge, întins pe jos, iar glonțul îi străpunsese partea stângă a capului.

"Cineva de acolo striga: "A fost împușcat! A fost împușcat!" Mi-am făcut loc și am ajuns acolo, am zis că sunt doctor, lăsați-mă să vă ajut. Bărbatul era întins pe jos, avea un glonț aici( arată zona capului împușcată), era mult sânge... Erau mulți oameni acolo care au ajutat, am aplicat manevrele de resuscitare...", este mărturia unui doctor, prezent la miting, care a încercat să îl salveze pe bărbatul care a murit împușcat.

Urmărește întreaga mărturie a doctorului AICI.

Citește și: Spectatorul ucis la mitingul electoral al lui Trump a fost împușcat în cap: "A murit pe loc!"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani- wowbiz.ro

Citeste si: Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat- antena3.ro

Donald Trump, după atac

[Sursa foto: Profimedia Images]

Tentativă de asasinare asupra lui Donald Trump

Thomas Matthew Crooks, un lunetist în vârstă de 20 de ani, a provocat teroare la mitingul lui Donald Trump din Butler, Pennsylvania. Bărbatul a tras mai multe focuri de armă către scenă și spectatori, având ca scop asasinarea fostului președinte american.

Focurile de armă pe care le-a tras a speriat întreaga mulțime. Un bărbat a fost lovit direct în cap, murind pe loc. Alte persoane au fost rănite, printre care și Donald Trump, care a fost obervat cu sânge la ureche când a fost evacut de pe scenă.

Citește și: Ce a făcut Donald Trump pe scenă, imediat după ce a fost împușcat! Schimb de replici cu agenții de la Secret Service: Să mergem!/ Lăsați-mă să-i iau!

Donald Trump, după atac

[Sursa foto: Profimedia Images]

După tentativa de asasinat, Donald Trump a postat un mesaj prin care transmite condoleanțe familiei bărbatului decedat și sprijin familiei unei persoane grav rănite. Fostul președinte a povestit cum a fost atins de glonț și a încheiat declarația cerând lui Dumnezeu să binecuvânteze America.

„Vreau să mulțumesc serviciilor secrete și tuturor forțelor de ordine pentru reacția rapidă la atacul armat care a avut loc în Butler, Pennsylvania.

Citeste si: Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam.”- kfetele.ro

Citeste si: Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată la spital- radioimpuls.ro

Citeste si: Un angajat al X a fost concediat, pentru că nu a răspuns la un e-mail de la Elon Musk. Acum primește 550.000 de euro despăgubiri- antena3.ro

Cel mai important: doresc să transmit condoleanțele mele familiei persoanei de la miting care a fost ucisă, precum și familiei unei alte persoane care a fost grav rănită.

Este incredibil că un astfel de act poate avea loc în țara noastră. Nu se știe deocamdată nimic despre atacator, care acum este mort.

Am fost împușcat cu un glonț care mi-a străpuns partea superioară a urechii drepte. Am știut imediat că ceva nu este în regulă, pentru că am auzit un șuierat, împușcături și am simțit imediat glonțul străpungând pielea. A fost o sângerare abundentă, așa că mi-am dat seama atunci ce s-a întâmplat.

Dumnezeu să binecuvânteze America”,  a transmis Donald Trump.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si