O tragedie cumplită a șocat o întreagă comunitate din Italia. O tânără mămică, în vârstă de 32 de ani, a pierit în flăcările care i-au cuprins apartamentul din Bologna, alături de cei trei copii ai săi.

Femeia a încercat să își salveze copiii, însă flăcările au fost mult prea puternice și rapide și le-au adus sfârșitul. Tatăl micuților a intrat în stare de șoc atunci când a aflat vestea cruntă și a fost internat de urgență la spital.

Cum s-a petrecut totul?

Incendiul devastator a izbucnit în miez de noapte, iar la scurt timp apartamentul româncei stabilite în Italia a fost inundat de un fum gros. 

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate, iar autoritățile italiene empatizează cu tragedia. Din primele informații, toți copiii se aflau în aceeași cameră atunci când focul a izbucnit. Micuții erau foarte mici și nici măcar vârsta de doi ani nu o împliniseră.

tragedie italia

Românca a leșinat din cauza fumului care i-a inundat apartamentul și a murit în drum spre spital.

[Sursa foto: observatornews.ro]

Citește și: FOTO. Un bărbat de 35 de ani a fost descoperit fără viață într-o cameră de hotel din Slatina, după ce fusese dat dispărut. Despre cine este vorba

Românca și copiii săi locuiau la etajul patru al unui imobil, iar ceea ce ar fi provocat incendiul ar fi fost un scurt-circuit la reșoul folosit pentru încălzirea camerei copiilor, arată datele din anchetă, conform observatornews.ro

Deși a vrut să își salveze copiii, Ștefania, mama acestora, a leșinat din cauza fumului. Totodată, conform informațiilor de la autoritățile italiene, incendiul nu ar fi fost unul de proporții, însă acesta a lăsat mult fum în urma sa.

Durere și lacrimi neîncetate, după ce Ștefania și cei trei copilași ai săi au pierit în flăcări

Cei trei copilași, Giulia, Mattia și Giorgia au fost găsite fără suflare, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Giulia și Mattia aveau doar doi ani și erau gemeni, iar Giorgia avea 6 ani. Mama lor a murit în drum spre spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acum, Ștefania și cei trei copilași ai săi au lăsat în urma lor doar tristețe, multă durere și lacrimi nesfârșite. 

stefania mama italia tragedie

Ștefania a pierit alături de cei trei copiii ai săi la vârsta de doar 32 de ani.

[Sursa foto: observatornews.ro]

Copilaşii erau aşa de frumoşi. Erau doi îngeraşi frumoşi, gemenii. Am rămas foarte emoţionată de cazul ăsta”, a povestit pentru sursa citată anterior una dintre prietenele Ștefaniei.

Vecinii româncei sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat.

„Ea era o mamă perfectă! Mergea peste tot cu copiii. Copiii erau atât de adorabili! Mă pregăteam deja de ieri să cumpăr ouă de Paşte pentru copii. Cea mare era adorabilă, afectuoasă, educată”, a spus o vecină.

Citește și: Sebastian Olariu, tânărul ucis în tragedia de la 2 Mai, ar fi împlinit astăzi 22 de ani. Părinții lui sunt sfâșiați de durere: „Tot timpul o sărbătorea. Aveam viața perfectă, copiii perfecți”

Părinții Ștefaniei au fost printre primii care au ajuns la locul tragediei.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pe rețelele de socializare, tânăra mămică spunea mereu că „Viața trebuie trăită intens”.

tragedie italia

Vecinii sunt devastați de cele întâmplate și au doar cuvinte de laudă la adresa româncei și a copiilor săi.

[Sursa foto: observatornews.ro]

Matteo Piantedosi, ministrul italian de Interne, a fost complet impresionat și întristat de tragedia oribilă care a avut loc.

Sunt profund întristat de moartea unei femei și a celor trei copii ai ei. Rămân alături de familie şi îmi exprim condoleanţele", a spus acesta.

În urma tragediei, autoritățile au început o anchetă, iar până la finalizarea acesteia apartamentul româncei din Italia va rămâne sigilat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si