"Am luat tot felul de medicamente, iar efectele lor secundare erau ingrozitoare.

La un moment dat mi-am pierdut si memoria, doua vertebre mi-au cedat si nu am mai putut sa merg. Mi-au injectat o substanta in coloana ca sa o mentina stabila. Nimic nu functiona. Era prea mult cancer in mine. Toate optiunile mele erau extenuante si nu mai aveam ce sa fac", a declarat Dieneke.

Atunci, femeia a inceput un nou tratament, care nu era deloc costisitor sau complicat. Dieneke a inceput un tratament cu curcumin si a reusit sa se vindece de cancer, scrie Daily Mail.

"Cand ii vezi analizele, realizezi ca nu exista alta explicatie decat asta. A raspuns foarte bine la curcumin", a explicat Jamie Cavenagh, profesor in boli de sange la spitalul Barts din Londra.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tratamentul este simplu. Dieneke il urmeaza chiar si in ziua de azi. Ea ia 8g de curcumin in fiecare zi sub forma de tablete (echivalentul a doua lingurite de curcumin).

Curcuminul este ingredientul activ al Turmeric (este extras din radacina plantei Curcuma longa sau sofranul de India, o planta din familia ghimbirului).

Turmericul contine numai 2% curcumin, deci este imposibil iei aceasta substanta activa numai din condiment. De aceea se comercializeaza sub forma de tablete.

Studii stiintifice ample asupra curcuminului au demonstrat puternicele sale proprietati. Oamenii de stiinta de la M D Anderson au scris: 'Cercetari vaste pe ultimii 50 de ani au indicat ca Curcumin poate preveni si trata cancerul si este cel mai puternic Antioxidant Natural disponibil cu nemaipomenite proprietati anti-inflamatoare pentru artrite si alte dureri articulare'. Curcumin este cel mai puternic antiinflamator natural, antioxidant cu efecte antivirale, anti-cancer si de reducere a colesterolului, scrie Wikipedia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si