ObservatorulPh.ro prezinta drama prin care a trecut o ploiesteanca in varsta de 31 de ani care a nascut un baietel la Maternitatea din Ploiesti.
La nastere nu a asistat-o niciun medic, deorece copilul a venit pe lume "prea repede".

O moasa si o asistenta medicala au fost in schimb alaturi de tanara mama.

„In aceeasi zi de joi, copilul a fost pus pe oxigen, pentru ca avea probleme respiratorii. Vineri, pe 28 decembrie, copilului i s-a montat un cort de oxigen, iar starea baiatului s-a inrautatit. Cateva ore mai tarziu, doctorul de pe sectia de prematuri m-a anuntat ca starea copilului s-a agravat foarte tare si ca trebuie transferat. Medicul m-a anuntat ca a fost gasit un loc la Spitalul Universitar. Copilul meu era grav, in coma. Sase ore a durat ca ambulanta Smurd, o ambulanta speciala pentru copii prematuri, sa ajunga la Ploiesti. Ulterior am aflat ca nimeni de la Maternitatea Ploiesti nu a transmis la Bucuresti starea grava in care se afla copilul meu.

Pe drum, ambulanta s-a oprit pentru ca baietelul meu trebuia resuscitat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cand am ajuns la Spitalul Universitar am aflat ca nu-mi mai garanteaza nimeni ca micutul va supravietui. Pot insa sa ma consider norocoasa si fericita. Copilul meu a supravietuit, iar pentru asta le multumesc lui Dumnezeu, medicilor de la Spitalul Universitar si medicului de familie. Cand am auzit povestea familiei care si-a pierdut copilul la Maternitatea Ploiesti am plans. Acelasi lucru l-am patit si eu. Mai intai copilul meu a primit la nastere nota 8, ca mai apoi sa aiba 7. In cazul meu ma pot considera norocoasa.

Medicii de la Maternitatea Ploiesti ar fi trebuit sa ma anunte din timp cat de grava este starea copilului meu si ar fi trebuit sa anunte si unitatea medicala din Bucuresti despre aceasta situatie. Medicii din Bucuresti stiau doar ca va veni un copil cu probleme respiratorii. Atat... Nimeni nu i-a anuntat ca este vorba despre un caz atat de grav”, a povestit tanara mamica din Ploiesti pentru ObservatorulPh.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si