O simpla curatenie aproape i-a fost fatala unei femei in varsta de 34 de ani, mama a trei copii. Charley Howson a vrut sa spele podeaua din bucatarie si a amestecat trei produse de curatat comune, care se gasesc la orice supermarket.

Citeste si: Desfasurare impresionanta de forte pentru gasirea unui turist care a disparut in Marea Neagra

Ea pus intr-o galeata apa calda in care a turnat apoi a turnat inalbitor, dezinfectant si o solutie antibacteriana si a inceput sa dea cu mopul.
Tanara a declarat ca a turnat produsele in apa fara a masura cantitatea.

La cateva minute dupa ce a inceput sa dea cu mopul, Charley a simtit o durere puternica in piept." Durerea devenea din ce in ce mai greu de suportat, am crezut ca o sa sufar un infarct", a spus femeia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Corey, fiul cel mare al femeii, a sunat imediat la numarul de urgenta. Medicii ajunsi la fata locului i-au pus femeii o masca cu oxigen si au transportat-o de urgenta la spital, unde i-au facut o radiografie.

Medicii au intrebat-o

daca a facut curatenie, deoarece simteau un puternic miros de clor. Acsetia i-au spus femeii ca amestecul acestor substante cu apa calda au dus la formarea unui gaz de clor otravitor.

"Eram socata, nu imi venea sa cred", a spus femeia.
Daca fiul sau nu ar fi chemat ambulanta, Charley ar fi putut muri, scrie au.news.yahoo.com.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si