Close sidebar
Close sidebar

Era sa moara in timp ce dadea cu mopul. Aceasta femeie a folosit produse de curatat pe care toata lumea le ia de la supermarket si a fost la un pas de deces

O femeie in varsta de 34 de ani, mama a trei copii, a fost la un pas de moarte dupa ce a spalat podeaua din bucatarie cu substante comune care se gasesc la orice supermarket.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O simpla curatenie aproape i-a fost fatala unei femei in varsta de 34 de ani, mama a trei copii. Charley Howson a vrut sa spele podeaua din bucatarie si a amestecat trei produse de curatat comune, care se gasesc la orice supermarket.

Ea pus intr-o galeata apa calda in care a turnat apoi a turnat inalbitor, dezinfectant si o solutie antibacteriana si a inceput sa dea cu mopul.
Tanara a declarat ca a turnat produsele in apa fara a masura cantitatea.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

La cateva minute dupa ce a inceput sa dea cu mopul, Charley a simtit o durere puternica in piept." Durerea devenea din ce in ce mai greu de suportat, am crezut ca o sa sufar un infarct", a spus femeia.

Corey, fiul cel mare al femeii, a sunat imediat la numarul de urgenta. Medicii ajunsi la fata locului i-au pus femeii o masca cu oxigen si au transportat-o de urgenta la spital, unde i-au facut o radiografie.

Medicii au intrebat-o daca a facut curatenie, deoarece simteau un puternic miros de clor. Acsetia i-au spus femeii ca amestecul acestor substante cu apa calda au dus la formarea unui gaz de clor otravitor.

"Eram socata, nu imi venea sa cred", a spus femeia.
Daca fiul sau nu ar fi chemat ambulanta, Charley ar fi putut muri, scrie au.news.yahoo.com.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI