Un șofer român de TIR care a ales să plece în Italia pentru a profesa face o mărturie șocantă cu privire la viața din străinătate.

„Era un trai mai bun atunci”, a declarat bărbatul, potrivit dcnews.ro.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

tir

Despre traiul în Italia ca șofer de TIR

[Sursa foto: istockphotos]

Șofer român de TIR, mărturii șocante despre viața în Italia

Viața în Italia reprezenta pentru un șofer român de TIR, în urmă cu șapte ani, o șansă la un trai decent. Prezent într-o emisiune, șoferul face declarații șocante despre traiul din străinătate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit declarațiilor sale, viața în Italia s-a scumpit, iar veniturile nu i-ar mai permite să se bucure de micile plăceri ale vieții. Se pare că totul are un preț mai mare, de la mâncare la chirii și combustibil, dar salariile au rămas ca în trecut.

Viața e un pic diferită față de acum 7 ani. S-au dublat prețurile la mâncare, combustibilul... Mâncare s-a scumpit enorm... Era un trai mai bun atunci, acum nu putem spune că nu putem să trăim, dar e mai costisitor. Salariile au rămas pe loc. E o mică diferență, aproape nesemnificativă. În 2017, când am venit, luam 2000-2100nde euro, pe lună. Acum suntem la o medie de 2200-2300 de euro pe lună.

La aceste sume se adaugă al 13-lea salariu și al 14-lea salariu. Concediile sunt plătite și așa mai departe, a fost declarația bărbatului, care a surprins întreaga lume, potrivit dcnews.ro.  

Citește și: Modul inedit prin care un român stabilit în Anglia s-a îmbogățit peste noapte: ”Sunt plin de emoții”. Marius a câștigat sute de mii de lire sterline, dar continuă să lucreze ca șofer

sofer de tir

Cât câștigă într-o lună un șofer de TIR, în Italia?

[Sursa foto: istockphotos]

Șoferul român de TIR a făcut publice și alte costuri pe care le are viața din Italia. Bărbatul a declarat că pentru a-și schimba un întrerupător, un om care locuiește în Italia trebuie să plătească 100 de euro.

De asemenea, bărbatul a mărturisit că prețul mâncării depinde de zonă, iar Milano este una dintre cele mai scumpe regiuni. Dacă în zona sa, pentru o pizza, șoferul scoate din buzunar 10 euro, în Milano, pentru aceeași pizza, bărbatul plătește 12 euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si